Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül le ilyen gyorsan...

Miért merül le ilyen gyorsan a Samsung Galaxy mini telefonom?

Figyelt kérdés
Pár napos telefonról van szó és nem bír ki egy egész napot. Eleinte nem volt ilyen. Minden alkalmazás ami nem kell le van állítva(bluetooth,wifi,internet stb.) és még így is fél nap alatt lemerül,pedig egyáltalán nincs használva, még játék sincs rajta. Húztam le rá egy batter miner nevű programot,ami megmutassa h az aku hány százalékon áll. Mikor feltöltöm akk még 100%,de 15 perc után már 92-t mutatt. És egyáltalán nincs használva. Mi lehet a gond?
2012. jan. 27. 21:10
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
A HTC-mel szerencsére nincsen gond. Igaz, h minden nap töltöm(20%-nál már a töltőre rakom),de azt jogosan,mivel szinte minden nap játszom,zenét hallgatok vagy netezek rajta. Így perszehogy lemerül...
2012. jan. 27. 22:06
 22/37 anonim válasza:

Nyúlós lónyál

Jol van, nekem mind1, de biztosra akarok menni, mert a faxnak se art hogyha hagyom tolteni, regebbi telefonomnal en is mindig baszogattam es nem hagytam, hogy toltodjon fel, azutan meg aksit kellett cserelni, szoval inkabb hagyom hogy toldodjon fel!

2012. jan. 27. 22:14
 23/37 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Egész nyugodtan, mivel a töltő úgyis kikapcsol :)
2012. jan. 27. 22:25
 24/37 Nyúlós lónyál ***** válasza:
*töltés
2012. jan. 27. 22:29
 25/37 anonim válasza:
Hat akkor meg igazad van:))
2012. jan. 27. 22:29
 26/37 anonim ***** válasza:
figyi nekem a családba van galaxy ace mini a minivel nekünk is ez volt a probléma meritsd le addig hogy amikor be akarod kapcsolni egy akksit dobjon ki és annyi kikapcsolva felrakod és addig nem nyulsz hozzá mig kinem irja hogy 100% ezt a zöld aksiba fogod látni ezután már töltheted bekapcsolva is amikor kéri a töltöt :)
2012. jan. 28. 10:49
 27/37 anonim ***** válasza:
elöző vagyok és igy bir ki nekünk 3 napot ugy hogy viber megy facebook internet szokott menni a wifi pl sosincs kikapcsolva mert amikor haza érnek akkor rögtön csatlakozzon
2012. jan. 28. 10:50
 28/37 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem így is rossz:S Utoljára pontosan ugyanígy töltöttem,de hiába,6 óránál tovább nem bírja ki.
2012. jan. 28. 11:00
 29/37 Nyúlós lónyál ***** válasza:
80 százallékos ügyes vagy, ha nem lenne a védő elektronika, már rég kiütötted volna az akkut. Kikapcsolt állapotban nagyon rossz ötlet tölteni, az alacsony cellafeszültség miatt nem szabad!
2012. jan. 28. 11:03
 30/37 anonim ***** válasza:
akkor szerintem télleg jobb a szerviz lehet rossz az akksi..... androidos samsungoknál megszokott....de semmi baja nem lesz az akksinak 1-2 teljes lemeritésnél .. jól feltöltöd és kész aztán nem kell vele foglalkozni de a te esetedbe szerviz :/
2012. jan. 28. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!