Miért nincsen soha sehol térerőm? (Samsung E250)
Figyelt kérdés
Barátnőmnek is ilyen telefonja van, neki minden rendben van vele. A szolgáltató nem lehet, mert rajtam kívül senkinek nincs ilyen gondja... 1,5 éves a telefon, nem strapáltam agyon. Ok nélkül elmegy a térerő, ugrál össze-vissza, és iszonyat sz@r a vonal, már ha éppen van. Nem értem mi lehet...most vehetek újat?!2009. máj. 29. 19:26
1/3 anonim válasza:
A készüléked antennája vagy rádiós része a hibás. Sajnos más megoldás nincs, másikat kell venned, mert a javítás többe kerül mint egy új készülék.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen...sejtettem h nincs megoldás :-(
2009. máj. 29. 21:39
3/3 anonim válasza:
én 1 éve vettem magamnak egy samsungot, mert nagyon szépek (slide-os) de soha többet! 2X volt szervizben, sokfajta hibával, a vonal azóta is recseg és rendszeresen elmegy a térerőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!