Jó választás lenne?
Figyelt kérdés
Szeretnék a jövő héten venni egy telefon és én egy
sony ericsson live with walkman néztem ki, csak mivel így hadveresen meg egyéb dolgokban nem nagyon értek a telefonokhoz és azoktól kérnék segítséget akik értenek hozzá, meg akiknek van ilyen telefonuk.
2012. jan. 27. 15:36
1/12 anonim válasza:
Hardveresen jó, viszont szerintem drága. 10 ezerrel drágább az Xperia Mininél, és semmivel nem tud többet (csak hangyányival nagyobb).
4/12 anonim válasza:
A Sony Minitől valóban nem sokkal jobb úgy egészében, az a 10-15E. Ft csak külcsínre megy el.
6/12 anonim válasza:
Jack Jonson!
Meghajlok mesteri tudásod előtt :D
7/12 Jack Jonson válasza:
hát énis így gondoltam
by Szenszej
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
@18:38
Szerinted ki vesz 53-ért Xperia Minit, mikor a T-nél megkapja 40-ért? Rajtad kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!