Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó ez a telefon...

Szerintetek jó ez a telefon megéri?

Figyelt kérdés

[link]

vagy használtan ezt

[link]

2012. jan. 27. 13:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Az X3 nem éri meg, 35 ezer nagyon sok érte. 27-et már megérhet.
2012. jan. 27. 15:40
 12/23 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem valami értelmes oldalon tedd fel a kérdést. Mert itt csak a nyomik válaszolnak. iPhone 3GS ha jó állapotban van simán 30 körül van. Az, hogy a kukadroidnyomiknak csak a droid felel meg az nem mérvadó.

A gagyi droidokkal szívsz majd eleget. Tudom van benne részem van a családban pár darab pl X10 mini meg pro, meg még pár "szép" ócsó sz@r.

A 3GS lehet nem a legújabb, de még mindig jobb a támogatottsága, mint az olcsó kukadroidoknak. Sokkal több app elindul rajta, mint az ilyen gagyi ócsó telókon egy rakás app nem megy rajtuk.

Aki írta a Defy-t, na az még egy valamire való telefon. Ha olyat tudsz venni az jó választás. De olcsó főleg kicsi vacak droidot ne vegyél.

Főleg a felbontás még ami lényeges a droidnál. A low felbontás miatt sok app nem fog működni, főleg a játékok. De lehet vele szívni más téren is. Tapasztalatból mondom. Most HD-s droidom van az lényegsen jobb, meg lényegesen drágább is. Ott nem nagyon van gond az appok kompatibilitásával.

2012. jan. 27. 16:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha nem 3GS hanem 3G akkor ne vedd meg!
2012. jan. 27. 16:14
 14/23 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Az olcsó droidok tényleg nem jók, kivéve a HTC-ket. Ám az iPhone-nak ne csak a rendszerét nézd, a többi a fos, nem a rendszer.
2012. jan. 27. 16:16
 15/23 anonim ***** válasza:

16:10

Az még nem is 3g, hanem a legelső iphone, azért attól még egy gagyidroid is jobb. De ha 3g is lenne, akkor se vegye. És igen, a defy valóben egy nagyon fasza kis cucc, és jó áron hozzá lehet jutni.

2012. jan. 27. 16:26
 16/23 anonim ***** válasza:
én csak annyit mondok se nokiát se iphone-t kivéve ha 4 et vagy 4s-t tudsz venni mert a 3gs kb anniyt tud mint egy középkategóriás droid ha nem kevesebbet...
2012. jan. 27. 20:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy kimaradt innen egy szó:

"iPhone 3GS ha jó állapotban van simán nem 30 körül van."

Inkább 50-60e sőt még 70e körül is van egy 3 éves 3GS.

Aki meg még életében nem használt olyan telefont nem tudom, hogy minek szól bele.

Ez az oldal tele van szájkaratésokkal akik leírnak minden baromságot anélkül, hogy akár képen is látták volna az adott dolgot.

2012. jan. 27. 21:38
 18/23 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló:

BIG lájk a hozzászólásodra :D

iPhone 3G-m van, előtte volt egy ugyan ilyen erősségű Androidos telefonom(HTC Wildfire), elcseréltem és azóta se bánom, egyes alap játékok nem futottak el rajta(Angry Birds, Fruit Ninja), ezen pedig szépen hasítanak. Lehet régebbi modell, de akkor is jobb! Ez az iPhone ami a kérdésben szerepel az a legelső verzió, szerintem ne vedd meg, mert már 3G-n sok program kompatibilitási probléma miatt nem fut el(na azon még több nem futna el). Aki azt mondta, hogy a 3GS 30.000 Ft-t ér az vágja pofán magát... 50.000 alatt nem kapsz jó állapotban lévőt! Tessék utána járni: iPhone(első generáció): 20.000 Ft, iPhone 3G: 35.000 FT, iPhone 3GS: 50-60.000 Ft, iPhone 4: 100.000 FT, iPhone 4S: 160.000 FT. Ezek ilyen körülbelüli értékek. Akkor írjunk véleményt, ha saját magunk tapasztaltuk és nem a szomszéd bácsi hangosan gondolkodott erről a témáról és azt írjuk ide le.

2012. jan. 28. 09:56
 19/23 anonim ***** válasza:

na ez a baj, hogy egy jó állapotban lévő 3gs 60 fölött van. Rohadtul nem ér annyit, 60 ezerért már új Xperiát veszek akármilyen hiperszuper is az ios.

Mert azt azért lássuk be, hogy maga a telefon egy rakás szar, itt a rendszerért kell perkálni, meg az alma logóért. A 4 már úgy ahogy.

2012. jan. 28. 12:27
 20/23 anonim ***** válasza:
tixem: Van benne valami amit mondasz. Sokszor a márkát fizetjük meg, nem a terméket. Szerintem se ér annyit az iPhone amennyi MO.-n az ára, de mindenesetre nekem az iOs rendszer bejön, de mindenki más.
2012. jan. 28. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!