Hogy rendeljek amarikából Iphone-t?
Sehogy. Itthon nem fog menni. Amerikában 1900 Mhz en megy a hálózat, itthon meg 900/1800/2100 Mhz en.
Az amerikába készült telefonokból ki van véve a 900/1800 Mhz
Természetesen a magyar kártyákat se fogadja el.
Uram atyám már megint mekkora baromságokat lehet itt olvasni.
Már eleve a kérdés is hülyeség.
iPhone 4S 8GB??? Hol láttál te ilyet?
Meg a többi hülyeség amit még összehordtál meg a többiek is.
"Azt mondták nekem..." Mégis ki mondta neked ezt a bődületes baromságot? Inkább tőle kérdezd meg.
A másik irdatlan nagy hülyeség:
Mégis mi a fenéért lenne kivéve az USA készülékekből a többi frekvencia? Ekkora barmoságot is régen olvastam már.
Ha SIM-es telefont veszel azt (szinte, Mo-on biztos) bárhol használhatod, ha meg még független is akkor bármilyen SIM-mel.
"Sehogy. Itthon nem fog menni. Amerikában 1900 Mhz en megy a hálózat, itthon meg 900/1800/2100 Mhz en.
Az amerikába készült telefonokból ki van véve a 900/1800 Mhz "
Nem vesznek ki semmit sehonnan. A GSM/WCDMA sávos iPhonoknál nincs különbség - úgyanúgy működnek bármelyik GSM/WCDMA sávban. Viszont CDMA rendszerre készült iPhonok azonban nem lehet Európában használni ( nem a frekvencia miatt hanem mert ez egy más mobil technológia )
Szerintem a 4S tud WCMDAt és CDMAt is:
So to recap, the iPhone 4S features:
Apple’s A5 Chip with 7x faster graphics
>>>>A radio capable of both CDMA and GSM with two antennas
An improved 8MP camera with better low light recording and super fast shot time
1080p video recording
Bluetooth 4.0
3 grams heavier than iPhone 4
AirPlay mirroring
iCloud integration
iOS 5
Siri assistant feature
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!