Nem találjátok túl kicsinek a sony ericcson xperia ray-t?
Figyelt kérdés
A ray és a samsung galaxy ace között vacilálok! nem tudom melyiket válasszam...2012. jan. 25. 14:08
1/7 Nyúlós lónyál válasza:
Ez az Ace dolog ugye valami óriási nagy poén? Tudod te, hogy az egyik legnagyobb hulladék a piacon? Ősrégi, elavult procija van, a legolcsóbb, hulladék kijelző van belegyömöszölve, a kamerája 5 MP-es létére dráma, még VGA videózásról sem hallott, nemhogy HD-ről. Az Ace tudása legfeljebb 25-30 ezer forintnak felel meg, a Ray-é pedig akár többnek, mint amibe a készülék kerül. Egyáltalán nem egy kategória a kettő. Az Ace erősen az alsó kategória felé nézeget, holott a Ray a felső felé...
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ :D
2012. jan. 25. 15:38
3/7 Nyúlós lónyál válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Elhiszem ezt én is láttam, de a ray-nek nem kicsi a kijelzője?
2012. jan. 25. 15:58
5/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom 3,3 de, hogy úgy élőbe milyen?...
2012. jan. 25. 16:00
6/7 Nyúlós lónyál válasza:
Mivel kisebb, mint az Ace-nek? Átlóban 0.2 collal? Számol ki, az 5 mm. Fél centit észre sem veszel... A Ray kijelzője hosszított, ez által nagyobbnak hat. Ehhez párosul egy brutális felbontás és a Bravia Engine.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, értettem :P köszönöm
2012. jan. 25. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!