Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik, hogy a 0. face vesz...

Létezik, hogy a 0. face vesz le pénzt már?

Figyelt kérdés
Két napja semmit nem csináltam csak 0.face és van 4mb adatforgalmam:O
2012. jan. 24. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is erre gyanakszok, hogy a facebook zabálja a pénzem :S

Én sem használok mást netezésre, csak a 0.facebbok.com-ot (nem wifiről)

Egyébként valószínű az állításod, mivel hivatalosan 2012.Jan 1-től megszűnt az ingyenes facebook a T-mobile-nál.

[link]

2012. jan. 24. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem von pénzt. Az adatforgalmat számolja, de 4 megát 2 hónap alatt se lehet összeszedni vele. Nem ment a háttérben más?
2012. jan. 24. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:

"Egyébként valószínű az állításod, mivel hivatalosan 2012.Jan 1-től megszűnt az ingyenes facebook a T-mobile-nál. "

Olvasd át még egyszer azt amit linkeltél és szólj ha megtaláltad ezt a részt: "A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart"!

Amúgy persze hogy generál adatforgalmat, miért ne generálna?? A lényeg: " adatforgalmi díj felszámítása nélkül"

Van adatforgalom de nem kér érte pénzt!

Azonban előfordult már hogy alkalmanként 13 forintokat leemel, panaszkodj a 1430on, ott talán érdemben is tudnak segíteni!

2012. jan. 24. 17:39
 4/10 A kérdező kommentje:
nekem a 4mb mellé párosul 4 ezer pár száz forint számlában is:// hol lehet olyat esetleg lekérdezni, hogy mire ment rá?
2012. jan. 24. 17:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Milyen telefon?
2012. jan. 24. 17:48
 6/10 A kérdező kommentje:
nokia 5800, már 1 éve van facem, eddig nem csinálta:O
2012. jan. 24. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Milyen esetekben nem érvényesül a forgalmidíj-mentesség?

RelaxNet mobilinternet díjcsomagokkal történő adatforgalmazás esetén.

WAP 1-es protokollt használó böngésző használata esetén.

CS WAP csatlakozás használata esetén.

De valószínű a háttérszolgáltatás is, zabálja a netet, ha nincs letiltva.

2012. jan. 24. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem szünt meg. Ugy volt, de változtatták. Jan. 1töl visszavonásig ingyen van. Adatforgalmat igy is ugy is generál mivel weboldralrol van szo, csak ezért nem számolnak fel dijat..
2012. jan. 24. 19:07
 9/10 Szeibert László válasza:
Létezik igen ha minden igaz júliusig hosszabították meg!Ha képeket is nézegetsz akkor természetesen vesz le pénzt!Kemény számlád lesz ha a NETSTRT+-t használod erre!Keres egy másik alapcsomagot pl a GONETM-et assze az 1000 ft havonta és van 100mb-od és nincs túlforgalmazási díj!Ez az egyik lehetőség,a másik hogy nincs rendesen kifüggetlenítve a telód ha nem gyári 30-as és mikor olyan kedve van csak pénzért enged fel nekem is volt ilyen gondom csak feltőkártyával vitte a pénzem!Ezt tudom ajánlani nézz utána milyen net csomagod van.
2012. jan. 25. 11:27
 10/10 A kérdező kommentje:
NETSTART csomagom van, képeket nem nézek..
2012. jan. 25. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!