Sony ercisson xperia mini-nél mért nem megy a facebook? Minden más megy origo, google, youtube, de face nem.
Figyelt kérdés
minden más megy origo, google, youtube, de face nem. hiába írom be 0.facebook.com zero.facebook.com facebook.com m.facebook.com semelyik se jön be.. viszont minden más oldal bejön.. a 0.facebook és zero.facebook tudom h ingyenes a netstart szolgáltatás be van kapcsolva.. adatforgalmi díj nincs letiltva.. wifin is próbáltam már de egyszerűen valamiért nem megy.. -.-2012. jan. 23. 20:59
11/12 A kérdező kommentje:
megvan én szúrtam kikapcsolva maradt a wifi :DDD
2012. jan. 23. 21:41
12/12 anonim válasza:
A Gonet S díjcsomag nagyon jó választás elsőre.
Sms-ben is megrendelheted:
1430-ra +GONETS
Csak legyen a kártyádon, ha dominos legalább 600 ft.
Lemondani bármikor le lemondhatod:
1430-ra -GONETS
"A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után legfeljebb 32 kbit/s le- és feltöltési sebességgel mobilinternetezhet tovább a fordulónapjáig, túlforgalmazási díj nélkül."
Magyarán 1 hónapig annyit netezhetsz vele amennyit akarsz, csak a limit elérése után lassabb lesz.
Ha lemondod esetleg, akkor a 30 nap lejártáig még aktív marad, csak utána tudsz újat rendelni. Ha nem mondod le minden 30 nap után levonják az árát.
A fenti linken megnézheted bal oldalon a többi csomagot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!