Hol tudok Új, bontatlan fehér iphone 4 16gb-s telot venni kb 90-100ezerert?
Figyelt kérdés
Vagy van valakinek?esetleg melyik boltban lehet?varom az otleteket!2012. jan. 22. 22:12
31/67 anonim válasza:
Bakker ezt ìrtad:
"Amerikába b*zd meg..nekem is ott vették 4s-emet az Apple-nél mert ugye itthon drágább.és nem előfizetésre vettük!!!"
Most az usába vagy Horvátorszàgba vettétek? Apple boltban vagy nem Apple boltban?
Amúgy ha Horvátországban 60 lenne, akkor mindenki odajárna venni. Én is elmennék, aztán vennék 20-at és itthon duplaáron eladnám. De 60 max 3GS-t lehet kapni használtan. Ekkora kamugépet pff. Még saját magát is meghazudtolja.
Amúgy mit dolgozol? Mert az írásod alapjàn max általános iskolásnak nézlek.
33/67 anonim válasza:
Azt mondtam h amcsiknál vettük de h.o. olcsóbbak mint itthon..-.-
35/67 anonim válasza:
De azt mondtad, hogy 60-ért. Én meg linkeltem h 649 dollárba kerül. Az meg nem épp 60k
36/67 anonim válasza:
1. Nem vagyok kamugép! 2.középsuliba járok..és igen vannak boltok H.o.-ba ahol lehet kapni 60.000.körül iPhone 4s-et..
37/67 anonim válasza:
Akkor te most most mennyiért vetted? Hol van olyan bolt Horvátországban? Mert elmegyek és bevásárolom a készletet. Komolyan mondom szakadok rajtad :D
38/67 Nyúlós lónyál válasza:
Nem tudom mi folyik itt, de feldobtátok a kedvem ezzel: amcsiknál vettük... később Horvátországban. :D :D :D Hát az nagyon nem amcsiban van :D :D :D
39/67 anonim válasza:
Szerintem nem hogy az amcsiknál nem volt, de Mucsaröcsöge határát sem lépte át soha. Iphone-t meg csak képről látott (vagy arról se)
40/67 anonim válasza:
Az előbb elmagyaráztam.de látom fogyatékosok vagytok.am MR2 a horvátok vannak olyan hülyék h megveszik és akkor jönnek rá h nem kell nekik miután megvették.aztán beadják használt mobilishoz bontatlanul!! és ott azt mondják az eladónak h 65.000.-ért tegye ki a többi mobil közé.am meg voltam Amerikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!