Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5230-as mobilom van!...

Samsung S5230-as mobilom van! Játékot hogy tudok rajta elindítani?

Figyelt kérdés

Nekem Samsung S5230-as telóm van és nem értek egy dolgot : én eljutottam odáig hogy ezt írja ki : az [link] elindul ehhez használni fogja a telefonvonalat,amelyért díjat számítanak fel,folytatja?

én azt nyomtam hogy engedélyezés,mindig kérdezzen rá!És mikor rákattintottam akkor csatlakozott a nethez ,mivel nekem a telómon nincsen net ezért azt írja ki hogy a szolgáltatás nem elérhető …….. mit csináljak valaki tudna segíteni????? Nagyon köszönöm előre is!

2012. jan. 22. 19:31
 1/6 segiccsé123 válasza:
a waptrick.com rol szedd le a játékokat (a telefonod böngészője segitségével)
2012. jan. 22. 19:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Pont az a probléma hogy nincs rajta net a mobilon!De ha a számítógép internetének segítségével tölteném le és utána feltelepíteném a mobilra működni fog? Vagy mindenképpen net kell a mobilomra hogy játszani tudjak?
2012. jan. 22. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
gépröl is leszetehet
2012. jan. 22. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

A telefonodon az egyetlen lehetőség netezni a mobilnet.

Mivel ez nincs neked, a géppel töltsd le a játékod, utána másold a telefonra.

2012. jan. 22. 21:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 23. 17:49
 6/6 anonim válasza:
Lehet gépről. Leszeded a gépről, átküldöd Bluetooth - on vagy kábelen, és már fel is tudod telepíteni. :) Én is mindig úgy csinálom, mert nekem sincs rajta net :D
2012. jan. 24. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!