Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire " SEGITSÉGET KÉREK?

DeXt-R kérdése:

HTC Wildfire " SEGITSÉGET KÉREK?

Figyelt kérdés
Azagondom ,hogy 2 napja vagyok a HTC .k világában !:S Ezegy Wildfire !! " Nem Wildfire S "! És enyém angol nyelv van benne ! És olvasgatam ,hogy lehet magyar ra root olni ! KÉRLEK SEGITS , MI AZ H ROTT , HOGYAN KEL , ÉS HONAN SZEDJEM LE !? KERLEK !?
2012. jan. 22. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Húúúúúú. Téged kínoztak miközben ezt írtad?? Vagy csak ennyire siettél? Vagy csak szimplán nem tudsz írni, mert egy elkényeztetett......Inkább nem mondom ki. A kérdéseidre a válasz: [link]
2012. jan. 22. 17:12
 2/4 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Szia! Ha ennyire kezdő vagy, azt ajánlom bízd egy tapasztaltabb haverra például. Egyébként szerintem angolul sokkal jobb és érthetőbb az egész, mint magyarul, persze ha egyáltalán nem tudsz angolul, akkor más.
2012. jan. 22. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól, hogy rootolod még nem lesz magyar a telefon. Ahhoz fel kéne tenni egy olyan romot amiben van magyar nyelv.

De ha könnyebb (és kevésbé jó) eredményt akarsz elérni akkor More Local 2-t töltsd le a Marketről.

2012. jan. 22. 18:05
 4/4 default. válasza:
Nincs magyar oprendszer a Wildfire-re.
2012. jan. 23. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!