Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C5-03 ha fényképezel,...

Nokia C5-03 ha fényképezel, sehogy se lehet levenni a hangját, nem jött rá senki, hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

2012. jan. 22. 16:06
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nekem is az van és Néma üzemmódban nincs hangja a kamerának.
2012. ápr. 24. 19:54
 12/20 anonim válasza:
Nekem is ez a telefon van, de neem se lehet levenni a hngot, meg nema uzemmodban sem jo. Nem tudom a tied milyen, ne de mindegy. Nekem egy rossz tapasztaatom van, hogy 2 honap utan becsikosodott a kepernyo es bevittem szervizbe ahol azt mondtak nincs erre garancia es 12.000 Ft-ert javitottak meg, pedig csak 2 honapja vettem.
2012. máj. 11. 11:50
 13/20 anonim válasza:
Nekem is ez a telefon van, de nekem se lehet levenni a hangot, meg nema uzemmodban sem jo. Nem tudom a tied milyen, ne de mindegy. Nekem egy rossz tapasztaatom van, hogy 2 honap utan becsikosodott a kepernyo es bevittem szervizbe ahol azt mondtak nincs erre garancia es 12.000 Ft-ert javitottak meg, pedig csak 2 honapja vettem.
2012. máj. 11. 11:50
 14/20 anonim válasza:
Találtam egy alkalmazást, amin le lehet venni a fényképezés hangját. Szóval akit nagyon idegesít vagy lesifotózkodni akar az szóljon és elküldöm:)
2012. jún. 15. 22:21
 15/20 anonim válasza:
Nekem is ilyen telefonom van és sikerült levennem a kamera hangot.Beállitások-telefon beállitások-üzemmód-testre szabás-és ott minden figyelmeztető hangot ki kapcsoltam. És most nincs kamera hang
2012. júl. 19. 09:06
 16/20 anonim válasza:

Hát nem nagyon hiszem, hogy így sikerült levenned a kamerahangot. Próbáltam hidd el, így sem lesz jó. Lehet nem is ilyen a telód, hanem összekevered mert az én NOKIA C5-03-momon ez így lenne: beállítások-személyes-üzemmód-általános (vagy mindegy milyen lehet néma stb.) -testreszabás-figyelmeztető hangok-ki

Semmiképp sem úgy, ahogy leírtad.

2012. júl. 19. 13:56
 17/20 Rózsavölgyi Sándor válasza:
A kamera hangjának levehetőségét eleve nem is tette lehetővé a Nokia, van erre valami rendelet, amely a személyiségi jogok védelmén alapszik.Itt gondolok arra, hogy titokban felvételt készítenél valakiről, majd ezt megosztanád valamely közösségi oldalon.Nah, hogy mind ezt ne tehesd meg észrevétlenül, ezért figyelmeztet a teló hangja.
2012. nov. 24. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Előttem pár kommentel jó írta valaki. Ha a Figyelmeztető hangok KI vannak kapcsolva, akkor NINCS hangja a kamerának. Épp most próbáltam ki.

Üdv.: Egy C5-03 tulajdonos.

2012. nov. 24. 16:59
 19/20 A kérdező kommentje:
és azt hol tudnám beállítani?
2012. nov. 24. 20:58
 20/20 anonim válasza:
Nálam ki vannak kapcsolva a figyelmeztető hangok és mégis van hangja a kamerának többször ellenőriztem....
2013. jan. 13. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!