Vízbe esett az xperia x8-om. Mit csináljak? (NORMÁLIS válaszokat légyszives)
Nekem úgyan ilyen telóm van, és nekem is ez történt vele. Sikerült kijavítattnod, vagy eladtad? Én kivettem rögtön, aztán mikor hazajöttem a buliból, akkor kiszedtem az aksit a simet, meg a hátlapot is leszedtem. az aksit szárítom a radiátoron, persze csak úgy, hogy van alatta papírréteg, meg a telót is meleg helyre tettem. Hajszárítóztam is, de csak hideg levegővel, hogy ne forrósodjon fel. Az eset megtörténtekor letöröltem, kikapcsoltam majd vissza. Minden része működött. Másnap, és harmadnap is. Töltő, füllhallgató hangszóró is rendben volt. Most ma kiírta, hogy a simet tegyem bele, kivettem, megmozgattam, és visszatettem, de még mindig azt írja ki. A sim másik telóba jó. A telómnak most olyan jelei vannak, hogy működik mindene, ha elfogadná a simet, és be is kapcsol, de a képernyőjén ilyen csíkok kezdtek megjelenni, meg ilyen foltok, ha fény felé fordítom, akkor látom, ezek a víz miatt vannak gondolom. Rendbejöhet még?? Most száradnak az alkatrészei, de nem vízes, nem folyt ki belőle víz a szétszdéskor, az alkatrészei sem voltak nedvesek. Rendbejöhet még?? Ha valamit kicseréltetek, akkor még lehet jó?? Remélem valahogy még megmenthető. Vagy lassú halált fog halni, és már nem fordítható vissza?? Ha alkatrésznek eladom, akkor hol érdemes, hol vesznek be alkatrésznek ilyeneket??
SOS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!