Szerintetek milyen lesz az xperia S?
Ja és addig a samsung és a htc az alsóbb kategóriákban a jó öreg armv6-al nyomul ma is addig a sony minden telója armv7...
És most 2012-ben az xperia mini utódjának számító st25i az arc s-ben lévő 1.4-es procit kapja meg.
Majd meglátjuk mit tud a samsung felmutatni az év második felében.
Remélem a 240*320 felbontást elfelejtik végre...
Mit kell ezen ragozni ezen az oldalon?
Xar lesz, mert nem htc vagy samsung...
Aki tudni akar róla nem feltétlen itt jár utána...
Még mindig nem értem, hogy jön ez a kérdéshez. Annyit akart tudni a srác, hogy milyen lesz az Xperia S. Leírtuk, hogy az új generációs SoC-ok megjelenéséig jó, onnantól középkategória.
Te meg szerepelsz itt, hogy de bezzeg a Samsung olcsóbb telói milyen szarok. Nem értem a logikádat. Hogy jön ide egyáltalán a Samsung?
meg ez:
"Az új generációs SoC-ok megjelenése
után olyan szinten lesz kb., mint most
egy Desire S."
Ja olyan lesz, mint egy egymagos procis teló...
Úgy tűnik nem tudsz szöveget értelmezni.
Helytálló a kijelentés, miszerint az Xperia S olyan szinten lesz a felső kategóriás telefonokhoz viszonyítva, mint a mostani felsőkategóriás telefonokhoz viszonyítva a Desire S.
Tehát például az Xperia S a HTC Endeavour-höz viszonyítva olyan lesz, mint a Desire S a Galaxy S2-höz viszonyítva.
Mit nem értesz ezen?
Nem értem én sem a gyerek problémáját.
Igen, az új SoC-ok megjelenésével a Galaxy S2 is a középkategóriába kerül.
Csak az SGS2 majdnem egy éves telefon, az Xperia S pedig még nem is kapható kereskedelmi forgalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!