Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Gio mobiltelefo...

Samsung Galaxy Gio mobiltelefonra jó játékok?

Figyelt kérdés

Olyanok amik fizetősek, és le tudom őket feketén tölteni, ergo szeretnék kérni egy olyan oldalt is mellé, amiről le tudom őket húzni. Valamit hova kell berakni a telefonon? A memória kártya melyik mappájára?

61/F.

Nem akarok a fizetősről tartalmat lerántani, az ingyeneseket már húztam le, jók is, de jó lenne már valami komolyabb anyag is a telefonra. Egyébként mik futnak el rajta? Dead Space? GTA III?

2012. jan. 21. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
sok jóra ne számíts (értsd asphalt legújabb részei) meg a többi komolyabb is felejtős mert elég gyenge a mobil.....google ba mindent megtalálsz csak beirod a keresett játék nevét utána meg h .apk és valahonnan leszeded azt a fájlt utána az sd re fölmásolod(tökmind1 hova csak találd meg) aztán telepíted...
2012. jan. 24. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:
2012. jan. 26. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!