Xperia mini vs live walkman?
Figyelt kérdés
melyik jobb teló , vagy ugyan azt tudják? melyiknek kisebb a kijelzője? melyik vékonyabb? elég az akkora kijelző játákokra s egyebekre? melyiket?2012. jan. 21. 20:42
1/2 anonim válasza:
Kb ugyanazt tudják. Én a minire voksolok, nekem bejött.
2/2 segítőmen válasza:
Kb ugyanazt tudják, a Walkman név meg nem takar semmit, annyival jobb, hogy dizájnosabb, és míg a mininek 3.0 a kijelzője, a Livenek 3.2, tehát kicsivel nagyobb, viszont a felbontás marad ugyanakkora, a minőségbeli különbségek nehezen fedezhetők fel. Mind a kettő alkalmas játékra szerintem emiatt ne vegyél egy másik típust, mert ez best-buy (mindkettő).
A SE megígérte, hogy a 4.0 Androidot kikadja mindkettőre, ami jól fog rajtuk futni, az 1 ghz proci miatt. A net gyors a hands on videók alapján. Kérdés hogy a jobb füles, a design megéri-e neked a minimális ártöbbletet amivel a Live drágább. Ha ez neked fontos, akkor nyugodtan válaszd a Livet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!