Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kell az android játékért fizetni?

Fmnxd kérdése:

Kell az android játékért fizetni?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy oldalról játékokat(hvga) és amikor rátettem a telómra kiírta , hogy a játékot még le kell tölteni , és az volt a bajom , h nem tudtam honnan tölti le , és ezért azt sem tudom , h kell e érte fizetni!!! Lécci válaszoljatok!!
2012. jan. 20. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem. Ha már egyszer megvetted, akkor ez jár hozzá. Ha meg nem vetted meg akkor is. Ezt mindenképp le kell tölteni. A rendszer meg nem ellenőrzi, hogy tényleg meg lett-e vásárolva a játék vagy nem. Nyugdotan töltheted.

Viszont ha mobilnetttel akarod letölteni akkor a netért azért fizetni kell. De azt hiszem mobilneten nem is engedi letölteni a plusz dolokat a hasonlóan működő játékok, mert nagy lenne a forgalom.

2012. jan. 20. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:
ok kösz
2012. jan. 20. 17:17
 3/4 Beviz Elek ***** válasza:

Te ezért nem kell fizess. Úgy tudsz fizetni, hogy a google fiókodhoz hozzárendeled a bankkártyád meg minden f.szság, tehát nem kell aggódj. Marketre is felszaladgálhatsz.

Amúgy keresgélj neten és egész jó játékokat tudsz megszerezni: PES 2011, Pes 2012, Driver (Psp emulátorral) stb

2012. jan. 20. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben kösz
2012. jan. 20. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!