Van olyan program telefora, ami, ha zenehallgatás közben kicsúszik a fülhallgató, akkor megállítja a zenét?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 17:12
1/8 anonim válasza:
Nincs. Nincsen semmi érzékelő a fülhallgatóba.
2/8 anonim válasza:
ez nem fülhallgató kérdése, az enyém elkussol ha kihúzom belőle a kábelt. nekem iphoneom van, gyárilag ilyen, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy van erre program akár java alapon.
3/8 anonim válasza:
A telefon márpedig "tudja", hogy van-e a csatlakozóaljzatba dugva valami. Az enyém is rákérdez, hogy most mit is dugtam bele. Ha kijön a dugó, azt érzékeli, ezért is vált olyankor hangszóróra.
4/8 anonim válasza:
Ja, azthittem, ha fülből jön ki.
5/8 anonim válasza:
nekem Samsung SGH-J700 -asom van, ha normál módon van és kihúzom belőle akkor automatikusan játsza le hangszórón keresztül, de ha némán és úgy hallgatom fülhallgatón át és kihúzom belőle akkor leáll, majd ha visszateszem akkor onnét játsza le, ahol abbahagyta. próbáld ki te is néma üzemmódban a mobilodon, lehet ott is bejön.
6/8 A kérdező kommentje:
ha némára teszem és úgy jön ki a fülhallgató a telefonból, akkor is megszóllal :S
2009. jún. 2. 19:45
7/8 anonim válasza:
Én hallottam róla. Arra használják hogy ha mész az utcán, és kiesik a fülhallgató a telefonodból akkor ne nézzen mindenki hülyének. Megpróbálom előkeresni és belinkelni.
8/8 anonim válasza:
lehet h kicsit off de nem bja.
Mért olyan fontos neked hogy elkussoljon ? :w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!