Telefont szeretnék venni melyiket?
11/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezek alapján s2 vagy a htc között gondolkozok még nézek teszteket rajta
12/39 anonim válasza:
IPhone-t vegyél hülyesgégeke irtak h kell jailbreak az csak akkor kell ha a fizetős appokat letud szedni a gépre és onnan rárakni az iphone-ra de nem drágább nagyobb részük 1 euro allatt vn jo az igazha egy jo fizetös játékot akarsz akk mondjuk 5 de ha 200k-ért veszel 1 telot akk nem fogod nézzni azt a 300 forintot teljesen meg vagyok elégedve az iphonenal most kaptam nem rég én bennem is ugyanez a kérdés merült fel h s2 vagy iphone az iphone mellett dönötem nem bántam meg remélem hallgatsz rám és az sem az utolsó szempont h s2-be még külön vegyél tárhelyet mig az almába alapból van
2012. jan. 20. 15:13
Az S2-től az iPhone is jobb (persze a 4S). A Galaxy kijelzője iszonyatosan gyenge darab.
2012. jan. 20. 15:15
Pontosan mivel is lövi ki a Sony a szabadságot stb?
2012. jan. 20. 15:37
15/39 A kérdező kommentje:
Mi a baj galaxy kijelzője elvileg super amoled ami elég szépnek tűnik. Iphone nekem is tetszik meg feltőrni se nehéz ha nem akarsz fizetni csak 160 körül még 1 android teló ennyiért pl s2 vagy htc 2magos és androidal nem kell annyit "szarakodni" hogy ingyen tudj rá rakni vmit
"Pontosan mivel is lövi ki a Sony a szabadságot stb?"
A kezelőfelülettel, sokkal kevésbé testreszabható, mint a többi. Ettől eltekintve a rendszer sokkal optimalizáltabb, mint pl. a Samsungnál.
Utolsó: maga az AMOLED nem tesz sokat, sőt, nekem személy szerinte nem tetszik a képe a pöttyösség és a homályosodás miatt. A felbontása túl kevés a kijelző méretéhez képest, ezt pedig az AMOLED mégjobban érezteti. A Super jelző meg csak népvakítás.
2012. jan. 20. 16:29
Menj a p...-ba a kezelőfelülettel, marketen arra cseréled amire akarod...
ha már szabadság
Htc:
Próbálj meg rootolni egyet amiben aktív az S-ON
2012. jan. 20. 16:38
18/39 A kérdező kommentje:
Nekem olyan telóm van ami super amoled és szebb a képe mint a többitelónak aminek ekkore a felbontása :D vki nem tudja az Xperia S mennyibe fog kerülni kb?
19/39 anonim válasza:
Ezek közül ha kijönne az Xperia S ami csúcs árban lesz, az lesz a legjobb.
2012. jan. 20. 18:46
A válaszíró 95%-ban hasznos válaszokat ad.
A HTC rendszerét nem kell megnyúlkálni, az úgy tökéletes gyárilag, ahogy van. Betonstabil, piszokgyors, gördülékeny. Ha több mindenre van szükséged ROM-ot cserélsz, bár nekem nem jönnek be ezek a főzött valamik. Rövidítések helyett pedig kiírhatnád miről beszélsz, talán úgy mindenki értené is, mit akarsz.
2012. jan. 20. 19:14
Kapcsolódó kérdések: