be akartam kapcsolni a telefont..akkor nem tudom bekapcsolni azt jelzi hogy az akkumulátor lemerült, de ha rá dugom töltőre úgy betudom kapcsolni, de utána 5 perc múlva ki írja hogy az akkumulátor teljesen feltöltve huzam ki a töltött.:D kihúzom és visssza dugom a töltőre akkor már nem érzékeli hogy újból rádugtam a töltőt. és ha hamarabb huzom ki a töltőt mint hogy ki írja hogy 100% os az akksi, akkor töltő kihúzás után is azt jelzi hogy még mindig tölti az akkumulátort.:S és a telefon nem jelzi az akku szintet állandóan 100%-on van, pedig rengeteg mindent csináltam vele és már merülnie kellet volna.
van egy akkumulátor app a telon és ott régen az akksi 3mV volt és mióta ezt csinálja azóta 4mV.
nem tudjátok mibaja lehet?:S
2012. jan. 19. 21:25
1/9 Nyúlós lónyál válasza:
Új a telefon? Ha igen, vidd vissza. Az Ace-re jellemző az akku-probléma.
2012. jan. 19. 21:45
2/9 A kérdező kommentje:
nem, nem új. májusba lesz egy éves
2012. jan. 19. 22:37
3/9 Nyúlós lónyál válasza:
Akkor még van gari. Egyérteműen meghibásodott benne valami, gondolom neked is jobb, ha vissza viszed javítattni/cseréltetni, minthogy piszkálod vagy Hard Reset-elsz és vagy jó lesz és később megint gond akad, vagy fölösleges időpazarlás. De te tudod...
2012. jan. 19. 23:27
4/9 anonim válasza:
Na végre találtam egy ugyan ilyen problémával küzdő személyt! Nekem is fullon ugyan ez a problémám a telefonommal! Találtál már rá megoldást? mondj valamit h mit lehet kezdeni ezzel a problémával?
2012. ápr. 28. 20:26
5/9 anonim válasza:
Jutottatok valamire a problémával kapcsolatban? Mert nálam is van egy hasonlóan problémás kütyü, de ötletem sincs...
2012. okt. 7. 21:30
6/9 kavics 1 válasza:
próbáltad ha veszel bele új aksit ak is ezt csinálja ??
2012. dec. 6. 18:09
7/9 Derzsi Pál válasza:
Samsung Galaxy Ace. Nekem jelzi, hogy tölt, fel is tornázza magát valahogy fél nap alatt 22 százalékra, tovább nem megy, aztán, ha kihúzom, máris jelzi, hogy akku lemerült... :( Mit tegyek?? Nem tud valaki rá választ?? Előre is köszönöm!!!
2013. jan. 3. 17:04
8/9 Derzsi Pál válasza:
Már csak 20 százalékra....És mind kisebbre... :(
2013. jan. 3. 18:31
9/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen problemam volt bevittem szervizbe es kiderult h a ahova bedugom a toltot ott tele volt vasporral es az zarlatot okozort siman csak kitakaritotta a szervizes 0ftbe kerult es semmi baja a telonak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!