Érintő kijelzős telefonhoz van olyan tok- ami véd, ha leesik a telefon kb 1 mről?
Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy vigyázok a telefonjaimra, de akkor is sikerül leejteni a kezemből véletlen. És van-e olyan tok, vagy nem tudom mi, ami ha leejtem a kezemből olyan 1 méterről, nem folyik be, nem törik sössze a kijelző, illetve a telefon egyben marad?
És a toktól még tudom használni a kijelzőt, szóval nem több mm er vastag.
Van ilyen tok, vagy felesleges, mert akkor is betörik a telefon
2012. jan. 19. 14:38
1/2 anonim válasza:
Van
Nézz körbe expansyson de ha nyitva van és kijelzővel esik lefele akkor nagy eséllyel betörik
2/2 Zselyke:) válasza:
mindenképpen bőrtokot javaslok, 100%-os biztonságot csak az jelent, persze akkor még ott az esély, hogy amikor nincs benne, akkor esik le...
milyen telod van? mert iphone-ra tudnék ajánlani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!