Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért írja ki a ZTE Bladem...

Miért írja ki a ZTE Bladem még a kevés memóriát igénylő folyamatoknál is pl. dspmanager, hogy az xy alkalmazás működése leállt. Kifogyna a RAM-ból?

Figyelt kérdés
Cyanogenmod 7.1
2012. jan. 18. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekem is szokott lenni nem azért volt nekem mert egy hasonló progi is futott mellette és ezért történt ez
2012. jan. 18. 20:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Ok,kösz.Akkor gondolom nálam a volume+-al veszik össze.
2012. jan. 19. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
CM stable? Nekem az volt FC-s, kb 1 órát volt fent, utána feltettem egy nightly-t, azóta semmi gond nincs vele.
2012. márc. 14. 14:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Nekem a 257-es nightlytól meghalt a proximity szenzor, vagy legalábbis nem kezeli a CM.
2012. márc. 14. 15:29
 5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy msot ez a probléma már nem áll fent.
2012. márc. 14. 15:30
 6/13 anonim ***** válasza:
257-tel nekem most tökéletes. De azóta már van újabb rom is. Mindenképp jobbak a stable-nél, az kb egyenrangú a gyárival (az eddigi tapasztalataim alapján).
2012. márc. 15. 00:38
 7/13 A kérdező kommentje:
A 0312-ős Romban van valamilyen újítás pl. a 257-eshez képest, vagy csak bugfixek vannak?
2012. márc. 15. 18:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, azt még nem próbáltam (pont előző nap tettem fel a 257-est, hogy megjelent az első új).
2012. márc. 15. 18:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Na mindegy, majd holnap felrakom oszt' majd megtudom.
2012. márc. 15. 18:55
 10/13 A kérdező kommentje:

Na fent van.Elég jó kis ROM lett.Leginkább a magyarítás fejlődött sokat.Az összes menüt átnéztem, és összesen 3 helyen találtam angol szöveget:1 a hívásbeállításokban, 2 a Teljesítmény-tuningban.Amit még észrevettem, hogy képfordításnál sokkal gördülékenyebb,szerényebb a fordulás, mint a 257-esben megszokott,szinte pattanásszerű képfordulás.Továbbá még azt is megfigyeltem, hogy a képeket a galériában még a nagyobb méretű képeket is szinte azonnal betölti.Még egy előny, hogy más készülékeket gyorsabban talál meg bluetoothon, mint a 257.És végre jó a proximity szenzorom.

+1 tanács: próbáld ki az Opera mini next-et, most is erről írok, eddig először a minit használtam, amiben azt nem szerettem, hogy néha becrashelt és bezárt, meg volt olyan, hogy nem nyitott meg valamit, hiába mentem rá a hivatkozásra, linkre.Utána kipróbáltam a mobile-t, abban meg az zavart, hogy egyrészt elég nagy méretű, másrészt hiába mentem rá az ,,X"-re, nem szakította meg az oldal betöltését.Ha gondolod próbáld ki.

2012. márc. 16. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!