Miért írja ki a ZTE Bladem még a kevés memóriát igénylő folyamatoknál is pl. dspmanager, hogy az xy alkalmazás működése leállt. Kifogyna a RAM-ból?
Na fent van.Elég jó kis ROM lett.Leginkább a magyarítás fejlődött sokat.Az összes menüt átnéztem, és összesen 3 helyen találtam angol szöveget:1 a hívásbeállításokban, 2 a Teljesítmény-tuningban.Amit még észrevettem, hogy képfordításnál sokkal gördülékenyebb,szerényebb a fordulás, mint a 257-esben megszokott,szinte pattanásszerű képfordulás.Továbbá még azt is megfigyeltem, hogy a képeket a galériában még a nagyobb méretű képeket is szinte azonnal betölti.Még egy előny, hogy más készülékeket gyorsabban talál meg bluetoothon, mint a 257.És végre jó a proximity szenzorom.
+1 tanács: próbáld ki az Opera mini next-et, most is erről írok, eddig először a minit használtam, amiben azt nem szerettem, hogy néha becrashelt és bezárt, meg volt olyan, hogy nem nyitott meg valamit, hiába mentem rá a hivatkozásra, linkre.Utána kipróbáltam a mobile-t, abban meg az zavart, hogy egyrészt elég nagy méretű, másrészt hiába mentem rá az ,,X"-re, nem szakította meg az oldal betöltését.Ha gondolod próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!