Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új SE Live with WALKMAN vagy...

Új SE Live with WALKMAN vagy használt Galaxy S?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 19:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem Galaxy S, mert az elég gyenge érv, hogy lehet vele puskázni meg elfér a cipőmben.
2012. jan. 17. 20:06
 12/20 anonim ***** válasza:

Talán játék támogatás több van rá, mint a Live-re.

Kijelzője jobb. Procit főzött rommal 1.6ig húzod. Mivel régi készülék, így nincs nagyon garancia. Ezért írtam, hogy ismerőstől vegye, vagy olyantól, akiben megbízik, mert átverheti. Talán kamerája jobb még.

2012. jan. 17. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Miben tud többet? Részletezd már.
2012. jan. 17. 20:08
 14/20 anonim ***** válasza:

A te érved még gyengébb...

Nem is írtál semmit, miért a galaxy s...

2012. jan. 17. 20:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja és ne azt írd hogy super amoled meg kutyaf@sza, nem egy kategória a két gép. Már csak azért is lww, mert újan tudja venni, nem használtan. Valaki rásóz egy szétbarmolt darabot, és baszhatja.
2012. jan. 17. 20:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Látod, nem olvasol, csak írsz.

Mivel írtam, hogy olyan embertől vegye, aki megbízható, meg infokat is kérdezzen róla, hogy előfizetéses-e, meg vétel előtt tesztelje le, hogy van-e valami baja..

Nézz utána, nem írok több érvet. Mindenkinek van saját véleménye. Még jó, hogy nem egyezik mindenkié..

Én SGS-t vennék, de van aki nem. Ha valakinek fontosabb 1 új készülék, mint 1 jobb, akkor hát vegye.

2012. jan. 17. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Itt vannak az érveim.

[link]

[link]

2012. jan. 17. 21:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, szar érv, a két cikk között több mint egy év van.
2012. jan. 17. 21:11
 19/20 anonim ***** válasza:
És? szerinted az idő múlásával a tulajdonságai is változnak? Azt nyilván nem kell nézni, hogy akkor a galaxy S volt a csúcskategóriás telefon (már ez is egy érv, hogy 1 évvel ezelőtt a Galaxy S volt a samsnug csúcs modellje).
2012. jan. 17. 21:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem, de az egy év bőven elég arra, hogy egy csúcskategóriás készülék tulajdonságai és képességei visszaessenek a középkategória szintjére. Amiben már van jobb alternatíva, nagyobb támogatottsággal és több lehetőséggel. Amúgy ajánlom figyelmedbe, hogy a cikkeket amiket linkeltél olvasd is végig, és ne csak a címig juss el.
2012. jan. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!