Új SE Live with WALKMAN vagy használt Galaxy S?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 19:27
11/20 anonim válasza:
Szerintem Galaxy S, mert az elég gyenge érv, hogy lehet vele puskázni meg elfér a cipőmben.
12/20 anonim válasza:
Talán játék támogatás több van rá, mint a Live-re.
Kijelzője jobb. Procit főzött rommal 1.6ig húzod. Mivel régi készülék, így nincs nagyon garancia. Ezért írtam, hogy ismerőstől vegye, vagy olyantól, akiben megbízik, mert átverheti. Talán kamerája jobb még.
13/20 anonim válasza:
Miben tud többet? Részletezd már.
14/20 anonim válasza:
A te érved még gyengébb...
Nem is írtál semmit, miért a galaxy s...
15/20 anonim válasza:
Ja és ne azt írd hogy super amoled meg kutyaf@sza, nem egy kategória a két gép. Már csak azért is lww, mert újan tudja venni, nem használtan. Valaki rásóz egy szétbarmolt darabot, és baszhatja.
16/20 anonim válasza:
Látod, nem olvasol, csak írsz.
Mivel írtam, hogy olyan embertől vegye, aki megbízható, meg infokat is kérdezzen róla, hogy előfizetéses-e, meg vétel előtt tesztelje le, hogy van-e valami baja..
Nézz utána, nem írok több érvet. Mindenkinek van saját véleménye. Még jó, hogy nem egyezik mindenkié..
Én SGS-t vennék, de van aki nem. Ha valakinek fontosabb 1 új készülék, mint 1 jobb, akkor hát vegye.
17/20 anonim válasza:
18/20 anonim válasza:
Utolsó, szar érv, a két cikk között több mint egy év van.
19/20 anonim válasza:
És? szerinted az idő múlásával a tulajdonságai is változnak? Azt nyilván nem kell nézni, hogy akkor a galaxy S volt a csúcskategóriás telefon (már ez is egy érv, hogy 1 évvel ezelőtt a Galaxy S volt a samsnug csúcs modellje).
20/20 anonim válasza:
Nem, de az egy év bőven elég arra, hogy egy csúcskategóriás készülék tulajdonságai és képességei visszaessenek a középkategória szintjére. Amiben már van jobb alternatíva, nagyobb támogatottsággal és több lehetőséggel. Amúgy ajánlom figyelmedbe, hogy a cikkeket amiket linkeltél olvasd is végig, és ne csak a címig juss el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!