Lehet venni az LG Kp500-as telefonhoz speciális tokot?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 20:35
1/7 anonim válasza:
Szerintem színtelen műanyagtokot, ami gagyi. De tudok egy tokot, ami szerintem jó, mert kíméli a telefont és én is ilyet használtam. Bemész egy szemüveg boltba és kérsz egy szütyőt (különböző színekbe van), amibe a szemüveget szokták tartani, hogy ne karcolódjon. Puha az anyaga és szerintem jó, mert ha a szemüveget védi, akkor a telódat is.
2/7 A kérdező kommentje:
Milyen eredeti 5let:)) Köszi!
2009. máj. 27. 19:33
4/7 anonim válasza:
Lehet venni és nekem is van jó tok a telefonomhoz ami kíméli a telefont igaz nekem sony erocssonom van!
5/7 anonim válasza:
Kp 500-ra még kifejezzetten védőtok nincs.
Pár honapja vettem az enyémet,akkor azt monták hogy egy jo darabig nem is lesz, és nem is gyártják még.
iphone védőtokot probáltunk rá hátha...de esélytelen =/ szal valami zoknis tokot vegyél. az véd és egyedi is :)
6/7 anonim válasza:
a vaterán láttam hozzá börtokot 1200 ért
7/7 anonim válasza:
Budapesten az aréna plázában biztos van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!