Pontosan mire jó az iCloud?
Figyelt kérdés
Már elolvastam 100x de egyszerűen nem értem mire jó. Valaki elmagyarázná? Mi történik ha bekapcsolom? Mire tudom használni?2012. jan. 16. 12:59
1/6 anonim válasza:
ugyan az mint a dropbox vagy live space
szinkronizálhatod a dolgaidat egy online tárhelyre, hogy bárhol elérd, vagy biztonsági másolatot készíts
2/6 A kérdező kommentje:
Most lehet hülyeséget kérdezek, de azt nem látják mások, csak én? És miért kell használnom azt iCloudot a find my friends nevű alkalmazáshoz?
2012. jan. 16. 13:16
3/6 anonim válasza:
ez egy jelszóval védett tárhely, kb. mint egy email fiók olyat képzelj el csak adatokat tölthetsz fel nem leveleket.
Az, hogy egy alkalmazásnak miért kell, passz.. talán oda akar menteni vagy backupolni.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. jan. 16. 14:50
5/6 anonim válasza:
Az iCloud a legegyszerűbb módja anyagaid kezelésének, mivel mindent elvégez helyetted. Az iCloud tárolja a zenéidet, a fotóidat, az alkalmazásaidat, a leveleidet, a névjegyeidet, a naptáraidat, a dokumentumaidat és egyéb anyagaidat, és vezeték nélküli módon küldi le azokat minden eszközödre. A szolgáltatás automatikus, nem kell vele foglalkoznod, talán észre sem veszed – mert kiválóan működik.A Fotóadatfolyam révén az egyik iOS rendszerű eszközödön készített fotók automatikusan megjelennek az összes többi eszközödön is, beleértve a Mac számítógépeket és a PC-ket is. Egyszerűen mindenütt megjelennek a fotóid, és bárkinek megmutathatod azokat.
6/6 anonim válasza:
Én se nagyon értem ezt a dolgot. Vagyis értem mire jó de ha nekem csak egy iPhoneom van semmi egyéb Apple cucc akkor megéri? Kell? Nem is tudom s nem is akarom iCloudból lehozni semmi más eszközre, mert nincs. Így mi értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!