Nos, nekem ilyen telefonom van, cirka 2 és fél hónapja. Én szeretem, néha belassul, illetve lefagy, de bezárod, utána prímán működik.
Eddig nem okozott csalódást, és 2 megapixelhez képest szép fotókat készít! Az árát nézve pedig nagyon jutányosan jutottunk hozzá, ugyanis a 23.000-ből lejön még annyiszor öccá, ahány éves a SIM-ed bele. (Lehet már nincs ez az akció, nem tudom, meg kell kérdezni)
Le lehet rá tölteni nagyon hasznos programokat, és kézre is esik a formája. Tényleg olyan, mint egy mini számítógép.
Nálam eddig ötből öt.
2012. jan. 15. 20:40
2/7 anonim válasza:
én egy X8-at párezer forintért jobb vételnek tartom.
2012. jan. 15. 20:45
3/7 anonim válasza:
A három szolgáltatók által finanszírozott telefon közül (Vodafone 858, Telenor One Touch, T-mobile Move) egyértelműen a Vodáé a leggyengébb. Egy szériával régebbi processzor, úgyhogy lassabb mint a vetélytársak, nincs multitouch, a kamerája is elég tré, jelenleg a ZTE Arizona melett talán a leggyengébb forgalomban lévő okostelefon. Ha feltétlenül Voda, akkor már csapnék hozzá pár ezrest és beruháznék egy X8-ra, vagy egy Galaxy minire.
2012. jan. 15. 23:44
4/7 anonim válasza:
tegnap 20:45
hogy érted, hogy pár ezerért lehet szerezni x8-at?
mégis hogyan?
2012. jan. 16. 06:10
5/7 anonim válasza:
X8-nak 2.1-es gyári rom-ja van. Nem, nem éri meg. Alcatel One-Touch Move (azaz Move by T-mobile) vagy Alcatel One-touch 990-t vegyél.
2012. jan. 16. 15:28
6/7 anonim válasza:
akkor raksz rá egy új kernelt főzött rommal, legyen az CM7, vagy akár CM9
elírtam, pár ezer forintért drágábban.. :D
2012. jan. 16. 15:31
7/7 anonim válasza:
X10 mini nagyon jó ! de kom. nekem is az van még nem okozott csalódást 5 megapixel és úgy fotóz mind ha 10 is lenne benne gyors szép képek...meg minden csak ajánlani tudom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!