Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile-nál szeretném a LIKE...

T-mobile-nál szeretném a LIKE díjcsomagot igénybe venni, de nem az én nevemen van a teló, diákigazolványom viszont nekem van, mit lehet tenni ilyen esetben? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szeptemberben ellopták a telefonomat, így az összes számot elveszítettem. Visszavásároltam a régi számomat, hogy legalább engem tudjanak elérni, ha én már senkit sem tudok. Most vennék új telefont a T-mobile-nál, de a LIKE díjcsomagot akarom igénybe venni. Anyukám nevén van a teló, de nekem van diákom hozzá.6000ért írnák át a nevemre a számot, ennyit nem akarok kiadni érte. Vki tud vmi "kiskaput"? Más megoldást?
2012. jan. 15. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Úgy érted, hogy a sim kártya van anyukád nevén?

Átiratod, vagy vegyél új sim kártyát. Más lehetőségről nem tudok.

2012. jan. 15. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen a szám van anya nevén, de az lenne a lényeg, hogy a számom megmaradjon. Az átíratás 6000 Ft-ba kerül. Az nekem kicsit sok. de köszi
2012. jan. 16. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!