Hogy létezik ez? (Djuice és Telenor)
Telenoros vagyok, Praktikum kártyával, ami 43 Ft-os SMS-t és percdíjat jelent, továbbá, havi 600 Ft-ért kapok 50 MB internetet. Most néztem körül, hogy még milyen árak vannak, hátha van olcsóbb, és ekkor találtam rá a Djuice-ra (mármint az olcsóságára, djuice-ról már régebben is hallottam). 29 Ft-os SMS és percdíj, a 100 MB-os internet pedig csak havi 500 Ft.
Most ez komolyan ennyire olcsó?
Hogy lehet, hogy nem mindenki ezt használja?
Lefedettséggel hogy állnak? A Telenorhoz tartoznak, tehát ahol van Telenoros térerő, ott lesz Djuice-os is?
A Telenoros kártya nem az én nevemen van, mert mikor megvettük, még 18 alatt voltam. Így a számátvitelt nem nekem, hanem a tulajnak kell megcsinálnia, viszont ő pedig már 26 felett van, így nem használhat(na) Djuice-t. Csak új számom lehet így?
„26 év alatt lehet
igényelni csak, ezért nem használja
ezt minden”
Mégis szinte minden 26 év alatti tmobilos, aki meg nem, az vagy telenoros vagy vodás, pedig mindegyik kétszer annyiba kerül mint a djuice. Nem is ismerek olyat, aki djuice-os. Ezért mondtam amit mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!