Facebook okostelefonról?
Figyelt kérdés
most kaptam okostelefont, beléptem facebookra, de nem tok kijelentkezni! Kérlek segítsetek, előre is köszönöm!
hogyan kell?
2012. jan. 14. 20:56
1/5 anonim válasza:
Elsőre nekem is szokatlan volt, jól el van dugva.
A Főoldalon leges-legalul baloldalon vannak a lehetőségek és ott is az utolsó, katt-vagy bökj rá és már kint is vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
kössz, de itt melyik a főoldal?
2012. jan. 14. 21:03
3/5 anonim válasza:
Eloszor ilyen... Milyen okostelefon? Masodszor, megnyomod a menu gombot es ott Kijelentkezes/Log out. Imadom amikor a telefon okosabb mint a gazdaja :'D
4/5 A kérdező kommentje:
mivel egy gép -.-"
deh akk sincs meg...
Sony Ericcson Xperia X8
2012. jan. 14. 21:25
5/5 anonim válasza:
A főoldal az orrod előtt lesz, ha bejelentkezel :)
Ha ide bejelentkezel, úgy fogod látni a fészt' mint mobilon.
Görgesd a lap aljára a képet és a Bal alsó sarokban legalul, picike betűvel ott lesz az (nem is csoda, hogy mobilon nem észrevehető) :)
Ha még mindig nem látod, akkor: CTRL+F -> Kijelentkezés -> Következő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!