Milyen androidos telefont érdemes venni most?
Figyelt kérdés
Androidos telefont akarok venni olcsón;nagy képernyőjűt;jót.
Samsung Galaxy S; S Plus-t néztem használtan, de azok sem nagyon olcsón.
2012. jan. 14. 13:18
1/6 anonim válasza:
a zte skate nem csúcsmobil, de androidos és nagy a képernyője
2/6 anonim válasza:
hát samsungot akarsz? mert akkor az s az is jó még meg a samsung galaxy ace is egy elég gyors teló és jó is
ha pedig sony ericsont akarsz akkor az x10 az még mindig egy bődületesen jó telefon meg az xperia ray meg a xperia play ha sonyt vennél akk mindenképpen xperia családból válassz
szóval 2 fajta jó teló van a többi nem a legjobb a kettő legjobb: samsung telefonjai általában a galaxy-k és a sony ericson telefonyai általában xperiak
(remélem segítettem !
szia
3/6 anonim válasza:
A t-nél 70 ezer a xperia ray
Az jó is és viszonylag a képernyője is nagy
4/6 anonim válasza:
Előző író vok
Vagy a huawei honor ha kapható lesz
6/6 A kérdező kommentje:
Amiket leírtam Samsung Galaxy S és Splut néztem. Meg az Lg Optimus 2X -et, de erről még nekem nincs értékelésem, mert nem tudom milyen telefonok az LG-k. A sony az nem érdekel mostanság. A Samnsungok tetszenek nekem.
2012. jan. 15. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!