Milyen telefont vegyek zenehallgatásra? (35ért maximum kártyás) Jó hangzás, sok zene férjen rá.
Elvárások:
-35 ezer alatt legyen.
-jó hangzás (ütős basszus meg minden, rockot hallgatok)
-sok zene férjen rá (gondolom akkor bővíthető memória)
-lehetőleg normál fülhallgató legyen jó hozzá
A többi teljesen mindegy. (a gyártó, a forma, hogy milyen extrák vannak rajta minden)
Telenoros kártyámat szeretném beletenni.
Nagyon örülnék a segítségnek :)
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Úgy néz ki hogy vagy Nokia 5800 Xpressmusic lesz, 27ezerért tudnám megszerezni vagy Sony Ericsson Mix Walkman WT13i 34ezerért.
Szerintetek melyik legyen?
Az 5800 kegyetlen jó dinamikatartománnyal bír
nem csoda hisz van benne egy effektprocesszor is
sajnos azt kell mondanom hogy az összes androidos telót lepipálja hangzásban
most egy telenor OT990-et nyüstölök igaz kellemesebb a kezelése a 3.5"-os Multitouch kijelzőn de sajnos a zenelejátszás minősége és hangereje felét sem éri el az 5800-nak... visszasírom az 5800-át mert gyönyörűen szólt, volt rajta basszus ami sok telón nincs. ha zenére szeretnéd használni nincs jobb nála :)
A Sony Ericson készülékekben csalódtam eddig a legnagyobbat erről az új Walkman szériáról nem sokat tudok mondani de ami eddig volt nekem elég vérszegény hangerőt produkált. mondjuk úgy hogy a metrón semmit sem hallottam a zenéből
Remélem tudtam segíteni
Sokan erőltetik az SE Live with Walkmant....de az csak egy felirat...semmi köze már a walkman szériához.
Az 5800 pedig valóban a legjobb. :) +egy Sennheiser cx300II-es füles...és páratlan élmény a zene hallgatás. :)
Sajnos ez így van. attól függ kinek mi a "hangos"
Az eddigi walkman mobiljaim mind pocsék hangerőt produkáltak
amikor megvettem az első komoly Xpress Music Nokiámat amiben először alkalmaztak audioprocesszort: 5310...
Kb 2x hangosabb volt bármely SE walkman-tól
Az 5800 pedig egyenesen fenomenális hangzást mutatott
Sennheiser HD 201 Fejhallgatón sokkal szívesebben hallgattam zenét mint PC-n 5.1 szettel
Egyszerűen fantasztikus :) 5800 4ever :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!