Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek zenehal...

Milyen telefont vegyek zenehallgatásra? (35ért maximum kártyás) Jó hangzás, sok zene férjen rá.

Figyelt kérdés

Elvárások:

-35 ezer alatt legyen.

-jó hangzás (ütős basszus meg minden, rockot hallgatok)

-sok zene férjen rá (gondolom akkor bővíthető memória)

-lehetőleg normál fülhallgató legyen jó hozzá

A többi teljesen mindegy. (a gyártó, a forma, hogy milyen extrák vannak rajta minden)

Telenoros kártyámat szeretném beletenni.

Nagyon örülnék a segítségnek :)

2012. jan. 14. 12:05
1 2
 11/18 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Zenehallgatásra csakis Nokia 5800 XpressMusic!!!
2012. jan. 28. 20:31
 12/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! :)

Úgy néz ki hogy vagy Nokia 5800 Xpressmusic lesz, 27ezerért tudnám megszerezni vagy Sony Ericsson Mix Walkman WT13i 34ezerért.

Szerintetek melyik legyen?

2012. jan. 29. 12:05
 13/18 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Mindenképp a Nokiát, igazi cigányhifi. A mai napig, 3 éve a legjobb mobil zenei téren, még a híres iPhone és a HTC with Beats Audio technology sem tudott felérni hozzá. Zenére nincs párja a világon, és úgy néz ki már nem is lesz. A beépített hagszórói is egyediek, a dedikált audidiochipes sztereó hangszórók hátborzongatóan szólnak, amihez zajszűrő technológia párosul. A Sony-nál a Walkman csak felirat, sz@rra sem jó.
2012. jan. 29. 12:28
 14/18 anonim ***** válasza:

Az 5800 kegyetlen jó dinamikatartománnyal bír

nem csoda hisz van benne egy effektprocesszor is

sajnos azt kell mondanom hogy az összes androidos telót lepipálja hangzásban

most egy telenor OT990-et nyüstölök igaz kellemesebb a kezelése a 3.5"-os Multitouch kijelzőn de sajnos a zenelejátszás minősége és hangereje felét sem éri el az 5800-nak... visszasírom az 5800-át mert gyönyörűen szólt, volt rajta basszus ami sok telón nincs. ha zenére szeretnéd használni nincs jobb nála :)

A Sony Ericson készülékekben csalódtam eddig a legnagyobbat erről az új Walkman szériáról nem sokat tudok mondani de ami eddig volt nekem elég vérszegény hangerőt produkált. mondjuk úgy hogy a metrón semmit sem hallottam a zenéből

Remélem tudtam segíteni

2012. jún. 16. 15:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Sokan erőltetik az SE Live with Walkmant....de az csak egy felirat...semmi köze már a walkman szériához.

Az 5800 pedig valóban a legjobb. :) +egy Sennheiser cx300II-es füles...és páratlan élmény a zene hallgatás. :)

2012. jún. 18. 11:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Sajnos ez így van. attól függ kinek mi a "hangos"

Az eddigi walkman mobiljaim mind pocsék hangerőt produkáltak

amikor megvettem az első komoly Xpress Music Nokiámat amiben először alkalmaztak audioprocesszort: 5310...

Kb 2x hangosabb volt bármely SE walkman-tól

Az 5800 pedig egyenesen fenomenális hangzást mutatott

Sennheiser HD 201 Fejhallgatón sokkal szívesebben hallgattam zenét mint PC-n 5.1 szettel

Egyszerűen fantasztikus :) 5800 4ever :)

2012. jún. 18. 18:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. júl. 3. 15:39
 18/18 3Error válasza:
Alátámasztom a Nokiát zenére. N95 8GB volt az utolsó (nem érintős) ami megkapta a XpressMusic jelölést. Nekem még megvan, bár eladó sorba kerül, de hihetelen jó hangzása van. (a Galaxy SII-esem a közelébe sem ér...)
2013. aug. 21. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!