Szerintetek samsung galaxy mini vagy nokia 5800?
Figyelt kérdés
meiket válasszam ??2012. jan. 13. 23:31
1/3 anonim válasza:
ha zenehallgatásra kell, akkor Nokia, ha másra, akkor Samu.
3/3 anonim válasza:
nekem két és fél évig volt nokia 5800 xpressmusicom, és az elején még nagyon jó volt, de vannak hátrányai. az akkuja nekem nagyon hamar tönkrement, és ha a memokártyájára zenét rakok, akk be kell lépnem a fájlkezelőjébe és ott meg keresni, mert a zenéknél nem adja ki. és ha a zenetárban egy ideig nem hallgatok egy zenét azt, letiltja. én nem akarlak lebeszélni róla, mert annak ellenére, h van benne rossz, van jó is: sok zene megy rá, jó a kamerája és én nagyon sok játékot tudtam rárakni. ma vettem egy samsung galaxy minit, és a zenék szépen egyben vannak, de nehéz vele írni, mert kicsik a betűi. és nincsen rajta egy játék sem. előfizetéses vagyok, így két hónapig ingyen netezhetnék, de hiába, ha nem adja be a netet. pedig az android marketban lehetne letölteni játékokat. szóval ha javasolnom kellene: Nokia 5800!!;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!