Samsung Galaxy Gio, megéri?
Figyelt kérdés
Kártyafüggetlenül 39900.
800 mhz, android 2.2, 512 RAM, ROM, TouchWiz, 320x480 felbontás, 3.2 képernyőméret. Mi kell még?
2012. jan. 13. 21:20
1/9 anonim válasza:
Kérlek szépen, én most Neked ilyen telefonról küldöm a választ. Szerintem teljes egységmértékben megéri, hisz' nem bonyolult, könnyen kezelhető és nagyon okos, sok minden jófajta cuccok vannak rajta, full érintő képernyő stb. Csak ajánlani tudom. Üdv.
2/9 anonim válasza:
csak 256 MB ram van benne, 512 az Ace-ben van. Ennyiért Bladet vagy Skatet vennék.
3/9 anonim válasza:
" Mi kell még?"
Majd rájössz, ha pl. flash videókat akarsz nézni... Komolyabb játékkokal játszani...
Nem lesz rá android 4.0 stb.
4/9 anonim válasza:
ennyiért Zte Blade/Skate ajánlott.Bladenél 3,5-ös kijelző Skatenél 4,2 ha jól tudom+480X800-as felbontás ami azt jelenti hogy HD-s játékok is futnak rajta.
5/9 anonim válasza:
Azért a hd játékokhoz baromi kevés a blade-ben és a skate-ben lévő armv6-os proci.
Hiába akkora a kijelző felbontása...
6/9 anonim válasza:
Na ja, de jelenleg csak az általam szajkózott SE triumvirátusban van armv7 proci, csak a kijelző legnagyobb mérete 3.2". Bár nekem elég a Live képernyője játékra, és filmre egyaránt.
9/9 anonim válasza:
nekem is ilyen van. mennyi mocskos kocka van itt, get a life, ne csak játszatok állandóan. ez csak egy része az életnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!