Szerintetek, ha engem valaki rejtett számról hív és bemegyek a T-Mobile-hoz, akkor ott meg tudják mondani, hogy milyen számról hívtak?
Figyelt kérdés
Valaki telefonbetyárkodik és már nagyon unom...
Kb állandóan csörög a telefonom és nem szól bele... -.-"
2012. jan. 13. 14:13
1/6 bánomisén válasza:
Ha rejtett számról hív, akkor honnan tudod, hogy T-Mobile-os telefonja van? Lehet, hogy vonalasról keres vagy másik társaságnál van.
Egyébként, ha tudják sem adnak ki telefonszámot.
2/6 anonim válasza:
Ilyen történt már ismerőssel is, ráadásul úgy, hogy új száma volt, és kb csak 5-en tudták még:D Neki abbahagyta, szerintem Neked is abba fog maradni. Ne vedd fel, nehogy trükkös hívás legyen (pénzbe kerülős) Nyomd ki a fenébe:)
3/6 anonim válasza:
Állítsd be a telefonodat, hogy a rejtett számokat automatikusan ne fogadja. Probléma megoldva.
4/6 A kérdező kommentje:
De ez nem most kezdődött nekem. Ilyen hullámokba rájön az illetőre és akkor napokig folyamatosan hívogat... -.-"
És nem tilthatom le, hogy rejtettről ne hívjanak, mert hivatalos helyről is rejtetten szoktak keresni... :/
2012. jan. 13. 15:40
5/6 anonim válasza:
Nem tudják megmondani. A kimenő hívásaidról tudsz kérni részletes számlát, de a bejövőről nem.
6/6 anonim válasza:
Nem mondhatják meg,ha tudják ha nem.
Rendörségre elmész és ott hátha tudnak segíteni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!