Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Esett már vízbe okostelefonotok?

Esett már vízbe okostelefonotok?

Figyelt kérdés
nekem 2 napja a sony ericsson x10 mini pro telefonom esett vízbe, sajnos nem a leghamarabb, mintegy fél perc után kaptam ki az akksit. a maszek szerelő azt mondja, hogy lutris és a szakszervizek így be sem veszik javításra...
2012. jan. 12. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Az enyém beázott. Teljesen legalább 10-15 percig úszkált, 1.2 nap múlva teljesen oxidálódott, de az akkuja működőképes maradt. :)

Mivel a garancia nem érvényes fizikai károkra, szervizbe vittem, de ott sem tudtak vele mit kezdeni sajnos.

Az érintőképernyős mobilok nagyon érzékenyek külső behatásokra. (kivéve azok amiket direkt e célból terveztek)

2012. jan. 12. 21:42
 2/4 norberto79 ***** válasza:
hát igen ez elég baj, főleg ha előfizetéses...
2012. jan. 12. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
enyém is esett már vízbe, de okostelefon lévén tud úszni, így túlélte xD
2012. jan. 12. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Az enyém okosabb annál, hogy vízbe essen.
2012. jan. 12. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!