Xperia mini pro vagy defy+?
Figyelt kérdés
egész eddig a mini pro meg a live között voltam aztán mini pro de most meg bejött a defy+ ti mit választanátok? :@2012. jan. 12. 20:13
1/10 anonim válasza:
Maradj csak az Új Mini Pro-nál, a Motorola Defy+ és a sima Morotola Defy között pedig "szinte" semmilyen említésre méltó különbség sincs.
2/10 A kérdező kommentje:
ok kül sztem is jobb a mini pro meg olcsóbb is 5ezerrel a telenornál :D de azért még véleményeket várok a mini pro-ról :))
2012. jan. 12. 20:18
4/10 A kérdező kommentje:
nah akkor melyik
2012. jan. 12. 21:01
5/10 anonim válasza:
Attól függ, neked mik az igényeid.
6/10 A kérdező kommentje:
hát h menjenek rajta a nagyobb játékok normálisan lehessen vele írni szép képeket csináljon kihangosítva jól szóljon
2012. jan. 12. 21:07
7/10 A kérdező kommentje:
ja és ugye wifi
2012. jan. 12. 21:08
8/10 anonim válasza:
Nekem sima defy-m van és mennek rajta a nagyobb játékok, ráadásul a nagy kijelzőn jól lehet játszani. Gépelni nagyon jól lehet rajta, annak ellenére, hogy nem fizikai billentyűt (de mivel nagy a kijelzője, egy szép nagy virtuális billentyűzet is elfér rajta). A wifi az alap az android készülékekben. Az autofókuszos kamera meg nagyon jó képeket csinál. A defy és a defy+ elég masszív, elnyűketetlen darabok. Nem mozognak, lötyögnek, kopnak-törnek el, nem recsegnek. Én ezért választanám a defy-t.
9/10 anonim válasza:
Hardveresen kb ugyanannyit tud a 2 telefon, bár talán a PowerVR SGX530 kicsit jobb (Defy+), mint az Adreno 205. A különbség ott van, hogy a Defy+nak sokkal nagyobb, jóval nagyobb felbontású kijelzője van és még ütésálló is. A proban ott a qwerty, nekem volt qwerty-s telefonom nem rossz, de nem is olyan nagy szám. Szóval szerintem egyértelműen Defy+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!