Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudom rootolni a telómat!...

Nem tudom rootolni a telómat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
gyári Android 2.1 van fent a teló:LG GT540. Próbáltam már mindent:z4root,1click root,super one click,universal androot.Mindig kiírja(1click root,super one click)hogy device not found, pedig minden driver fent és működik.A z4root-nál kiírja hogy kapcsoljam be az USB Debugging-ot de be van kapcsolva.Universal Androot-nál pedig elkezde rootoolni és egyszer megáll(amikor kiírja hogy install toolkit)és kiírja hogy:Failed!No----Fu goo----.Mit csináljak?Segítsetek! Nagyon fontos lenne!
2012. jan. 12. 17:18
 1/2 Maka1234 ***** válasza:
és z4root nál mit írt ki? mert ahoz nemkell géphez kötni.
2012. jan. 12. 18:30
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezt Írja ki z4rootnál amint elkezdem rootolni:

USB Debugging must be enabled!

In order for this work, USB Debugging must be enabled.The settings page will open when you press OK.Please enable USB Debugging, and then retry.

és lentebb:OK

2012. jan. 12. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!