Milyen táblagépet vegyek 80 000 alatt?
Figyelt kérdés
Játékra,netre,filmezésre kéne
vagy gyüjtsek még?
2012. jan. 12. 11:26
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Mondjuk ha táblagépet akarsz venni, miért a Mobiltelefonok kategóriában...mindegy, én a kérdést olvastam és arra válaszoltam! Első.
3/7 anonim válasza:
Gyűjts még, 100 ezer Forint alatt mindig valamilyen kompromisszumot kell kötni, ami ilyen pénznél azért kellemetlen. Gyűjtögess, és ha lesz rá pénzed, vegyél egy ipad 2-t. Ja: és várd meg míg piacra dobják az ipad 3-at, le fogja nyomni az árát az előző szériának.
5/7 anonim válasza:
Galaxy Tab-ot SEMMIKÉPPEN ne vegyél! Nekem volt, de nagyon megbántam, hogy pénzt adtam érte!
6/7 anonim válasza:
Milyen méretet akarsz?
ASUS-nak jön nemsokára 7 inches Tegra 3-as tabletje 250$-ért, az brutálisan jó ár.
7/7 anonim válasza:
Mégis hol használnád, illetve mit vársz tőle? Csak egyesíti a telefonok és a laptopok hátrányát. Ahova viszel egy kissebb laptopot, csak oda tudod vinni a táblagépet is, viszont nincsen rajta billenytyűzet és egér, meg a windows amúgy is könyebben kezelhető. Szerintem gondold meg..., sokan csalódtak már táblagépekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!