Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet valahogy szoftveresen...

Lehet valahogy szoftveresen s60v3 okostelefon RAMot bővíteni?

Figyelt kérdés

Valami olyat ami a telefonmemóriából vesz el átmenetileg egy beállított értéket!

Egy 6120 classic Nokiám van

2009. máj. 25. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Erre már sokan gondoltunk, de sajnos a leg szakibb emberek sem tudták megoldani. 100% hogy nem lehet.

Viszont sok érdekes cuccot, és segítőkész embert találhatsz itt:

nokiaprogramok.hu

2009. dec. 3. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Haverommal beszéltem és ő erről azt mondta - ami nem tudom mennyire igaz - hogy a symbian oprendszer osztja szét a memóriát és ahhoz hogy a telefonmemóriából elvegyek a RAMnak ahhoz módosítanom kéne a rendszeren de ez nagyon kockázatos és max csak a legtutibb hackerek tudnák megcsinálni; azért kösz a választ

A nokiaprogramokon régóta fent vagyok de kösz

2009. dec. 4. 09:40
 3/4 anonim válasza:
hát ha ez lehetséges is, akkor is egy szervízbox kell hozzá, amit nem hajítanak utánad mindenhol. De kétlem, hogy ilyennel egyátalán foglalkozna is valaki. persze lehet, hogy tévedek.
2009. dec. 4. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát a mai napig, a leggurubb guruk sem tudták összehozni.

Szervízboxxal se.

2009. dec. 4. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!