Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Internet-iPhone? Otthoni...

Internet-iPhone? Otthoni netemet szeretném wifin keresztül használni iPhone 4-en. Ilyenkor wifi routert kell vennem? Mennyiért tudok olyat kapni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 21:37
 1/4 anonim válasza:
Igen venned kell 5000-12000 ig van az ára
2012. jan. 11. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
megnéztem az árakat és egy cikket elolvastam erről, valami javaslat , tapasztalat hova helyezzem el ? (igaz h magasra kell tenni?) ja és néztem van ilyen h 300Mb/s ennek hihetünk? :DD az mondjuk 15000,...az még belefél
2012. jan. 11. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
nem kötelező magasra tenni, úgyis inkább a távolság és a falak mennyisége fogja megmutatni, hogy mennyire romlik a jel. és az a 300 mbit/s az jó, de hát gondolom nincs ilyen gyors neted, de akkor is jobb, ha a legmodernebb router-ed van, mert akkor tudod használni évekig.
2012. jan. 12. 10:02
 4/4 A kérdező kommentje:
hozzá kell igazítanom a nethez? ha kisebb a netem mint egy ilyen 300-as router akkor csak annyi lesz h lassabb lesz, mint amilyen lehetne a router által? amúgy fogalmam sincs milyen a netem, hol nézzem meg:O:DD
2012. jan. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!