Haverom vett kb. február elején a T-mobilnál Xperia X8-at előfizetéssel. Lekorlátoztatta úgy hogy havi összesen 5ezret kellett volna hogy fizessen. Megkérdezte hogy akkor bármi történik a számla maximum 5000ft lesz mondta neki a nő hogy igen. Aztán havi 7000 és 10000-es számlák jöttek. 2 hónapig fizette, aztán nem fizette tovább hanem csak jöttek a csekkek ő meg kiállította a falra :D
Kikapcsolták, sokszor fenyegették h fizessen, végül kikapcsolták a telefonját, jöttek neki sorban a felhívások, kért részlet fizetési lehetőséget, ott se fizetett, utolsó levele amit kapott hogy Január 14-ig be kell fizetnie a felét 104ezer Ft-ot mert ha nem küldik a behajtókat. Mi lehet vele a legrosszabb, vagy mit fognak csinálni vele? Tanuló még, ösztöndíja 12ezer Ft, a nevén nincs semmi.
Jah és azóta felgyújtotta a SIM kártyáját és eladta a telefonját xD
2012. jan. 11. 16:30
2/11 anonim válasza:
Hozzám is jöttek a behajtók szintén t-mobilos tartozás miatt, de csak fenyegetnek. Ha nincs semmi a nevén nem tudnak vele mit csinálni. Ha dolgozik annyit tudnak, hogy bírósági utón letiltják a fizetése 33%-át. Ha a behajtóknak nincs sikerük, akkor jön a végrehajtó, de ők is csak akkor tudnak bármit csinálni, ha van valami a nevén illetve dolgozik, addig csak a kamatok gyülnek. Nálam a végrehajtóknak volt sikerük, mert tökre normálisak voltak ajánlottak megfelelő fizetési lehetőséget és nem fenyegettek. Még nem fizetten ki a teljes tartozást,de több mint a fele letudva, 320000ft volt kamatokkal kötbérrel együtt, már 150 ezer kb. ami maradt
2012. jan. 11. 16:34
3/11 anonim válasza:
5000 ft-ba került a csomag amiben volt, de ha többet beszél mint a díjcsomagba foglalt lebeszélhető perc akkor bizony van túlforgalmazás. Haverod (vagy te) egy hülye.
Addig nem lesz semmi amíg nem lesz valami a nevén (ingatlan, autó stb.) vagy amíg nem lesz bejelentett munkája. Elévülni nem fog, később még többet fognak rajta követelni. Inkább fizesse(d) ki!
2012. jan. 11. 17:14
4/11 anonim válasza:
Talán nem kéne ilyen vicces gyereknek lenned. Amúgy meg gondolom magadról írtad
2012. jan. 11. 17:19
5/11 A kérdező kommentje:
Nem magamról írtam, én tudom magamról hogy annyira csóró vagyok hogy inkább feltöltöm a kártyámat néha mint hogy előfizetéses telefont vegyek, csak a haverom van szarban, mert 8-an élnek egy lakásban és az apjának múlthéten fizette ki a Nagyanyja a 100ezres tartozást ugyan csak a t-mobilnak. És amúgy se valami gazdagok, a gyerek meg leszarja a rokonait, a nagyanyja a gyámja, őt szereti többit leszarja. :/
2012. jan. 11. 18:08
6/11 A kérdező kommentje:
Most reménykedik a haverom hogy napi egy ezresért leülheti-e. Kérdeztem tőle hogy, és mi lesz ha négerbörtönbe kerülsz? Annyit mondott leszarja..
2012. jan. 11. 18:12
7/11 A kérdező kommentje:
Am. mivel tudnám rávenni hogy vegye komolyan?
2012. jan. 11. 18:15
8/11 anonim válasza:
inkább hagyd, úgylátszik pont szarik az egészre, feleslegesen pörgeted magad rajta
2012. jan. 11. 21:11
9/11 anonim válasza:
Már az első számlánál ami nem 5 ezres volt,akkor kellett volna szólnia a T-nek.Remélem jól ráb@szik a haverod.Minek vette az előfizetést ha fizetni meg nem akarta!T-nek adok igazat mindenképp!
2012. jan. 12. 00:46
10/11 anonim válasza:
Nem lehet leülni, mert nincs adós börtön. Max. annyit tudnak még, hogy kiküldik dolgozni az önkormányzathoz és ledolgozza
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!