Melyiket vegyem meg?
Figyelt kérdés
Motorola Defy+
Sony Ericsson Live
Samsung galaxy Ace
és miért?
2012. jan. 11. 15:25
1/8 anonim válasza:
Defy+-ot nem ismerem de sokan dícsérik én ezek közül a live-ot venném
2/8 anonim válasza:
Ha fontos a strapabírás akkor Defy+. Ha fontos hogy gyors és stabil legyen valamint kapj rá gyári ICS frissítést, és normális supportot akkor SE Live with Walkman. Galaxy Ace meg egy fos, azt felejtsd el. Ace a kategória egyik, ha nem a legrosszabb telefonja. Nekem SE Live van, hétköznapi igényeket teljes mértékben kielégíti, és árához képest erős hardver van alatta, játékok meg se kottyannak neki.
3/8 anonim válasza:
Defy+, de ha a méret nem fontos, akkor Live, az erősebb. De 45-nél nem ér többet a Live, ha drágábban vennéd, akkor felejtős.
4/8 anonim válasza:
Mér nem ér többet? Az összes gsm boltban 60 körül mennek kártyafüggetlenül, egyedül a telenor árulta 45ért de már ott is 52 ezer, és ugye kártyafüggő. A T-mobile meg még ettől is drágábban adja, listaáron előfizetés nélkül 58 ezer. 60 ezerért meg 2 év gyártói garisat kapsz függetlenül.
Pl: [link]
5/8 anonim válasza:
A Defy+, na az nem ér annyit amennyiért adják, az is ilyen 50-60 közt lenne reális, nem 70 ezerért.
6/8 anonim válasza:
A Defy+ se reális, de a Live egy időben 42 volt, az Xperia Mini 40, az volt a reális. Az Xperia Mini azóta is annyi. 60-ért meg ott a Ray, az is reális. Fényévekkel jobb a Live-nál, miért is érne a Live 52-60-at?
7/8 anonim válasza:
Sony E. liveot, legolcsóbb és a legnagyobb támogatás, és a legerősebb hardver, ha nagy kijelző kell akkor defy. De én live-ot választanám.
8/8 anonim válasza:
Én a Defy-t választanám. Ezek Közül inkábba csak az Ace-t, és a Defy-t ismerem, a SE Live-ot annyira nem , de szerintem még így is jobba a Defy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!