Miért ZTE Blade?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 18:14
2/14 anonim válasza:
Ha kicsi az Xperia Mini, akkor azért.
3/14 anonim válasza:
Hát, nem tudom, a Skate jobb mindenben hardverileg, én nem azt javasolnám. :D
4/14 anonim válasza:
hardverileg, a skate ugyanaz, csak "dobtak" bele egy nagyobb kijelzőt, igen a felbontás is megegyezik
5/14 anonim válasza:
mindenben jobb a kate nekem olyan telefonom van és sok roszat mondtak róra de semi nem igaz jó a kamera a zenelejátszó viszi a 3d játékokkat is
6/14 anonim válasza:
Nme ugyan az Blade egy 600 proci
van a S egy 800 as
7/14 anonim válasza:
elkell keseritselek, de a processor ugyanaz, csak ott megvan novelve az orajel, semmivel sem gyorsabb, blade-re pedig millio rom van! es elboldogul a 3d-s jatekokkal is
8/14 anonim válasza:
A Blade kiforrottabb, a Skate-nek egyedül a led vaku az előnye. A mérete meg inkább hátrány.
9/14 anonim válasza:
Mihez képest kérdezed a ZTE Bladet?
Amúgy olcsó, jó felbontás, de könnyen törik az előlapi "üveg" és csak 600MHz-s.
10/14 anonim válasza:
Nekem esett nagyokat, meg is karcolódott, de sose tört be az üveg. A procival sincs gond, 710 MHz-en veri a gyári Defy-t, pedig az ARMv7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!