Ilyen teló kéne:?
Attól függ,hogy milyen is az a telefon.
Mert ha már megkaphatom 20.ezerért is akkor nem kéne.(mondjuk én 2 év előfizetéssel nem vennék semmilyen telefont)
SE Xperia Mini.
40ért ez a legjobb választás.
Az a baj kedves kérdező, hogy balf@sz vagy.
Ha tudod, hogy az Xperia Mini jó választás, vagy olyan van a fél osztálynak, akkor miért is kérdezed ezt az egészet? Mert van sok telefon, ott van pl a Skate, de az hardverileg sokkal gyengébb, viszont kijelzőben jobb.
Szóval, ha tudod, akkor miért is teszed fel a kérdést? Ezt utálom, mikor valaki játssza a hozzáértőt, de csak beszólogatni tud. Most nem akarsz ugyanolyan telefont, de az elvárásod érdekes. Valami gagyi Nokiára gondolok a leírásod alapján. De ne higgy nekünk, mert biztos kamuzunk. Baj, ha ugyanolyan telefonod van? Nem az X10-re gondolok, hanem a sima Mini-re. Nézz utána, ha tudsz.
Nem akarsz a robotok közé csatlakozni, szal nem Androidos készülék kell?
Amúgy előbb írtam, hogy ZTE Skate. Az jobb, mint a Blade, s a Blade már régi készülék, vagyis kifutó.. Gyártói támogatás már nincs, mert nem foglalkoznak vele, letelt a másfél év, ha jól tudom. A Skate még új, újabb droid van rajta, meg mindenben jobb a Blade-nál. Amúgy Xperia Mini-t azért éri meg venni, mert lesz rá ICS, a többi telóra nem igazán, ami hasonló árban van. De csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!