Samsung galaxy mini screencapture?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit nyomok meg, de akkor ezt csinálja:
Ahhoz hogy ezt csinálja mit kell megnyomni, kérlek segítsetek! Köszi =)
2012. jan. 9. 17:48
1/11 anonim válasza:
A képen egy aranyos kutyus van.A telo kijelzője billentyű záron van.A bal oldali lakat ikont el hùzod jobbra.
2/11 A kérdező kommentje:
azt tudom... am az én kuytusom =D
de h lehet így lefényképezni?
engem most nem a bill. zár érdekel
mert nemtom h fényképeztem le... =/
2012. jan. 9. 18:20
3/11 anonim válasza:
Nekem galaxy ace van és én is csináltam már véletlenül ilyen képet(sajnos nekem nem ilyen aranyos kutyus van rajta).De fogalmamsincsen hogyan.De addig éljek is ,rá fogok jönni és megosztom veled a titkot.
4/11 A kérdező kommentje:
ohh köszi =D
hát én is mindenhol kerestem, de sehol nem találtam =/
2012. jan. 9. 20:05
5/11 anonim válasza:
Az én Sony Ericsson Live telómon úgy lehet screenshotot lőni, hogy lenyomva tartom a be/kikacsoló gombot, majd kidob egy ablakot ahol felajánlja, hogy kikapcsolás, hang ki/be, repölős mód, meg képernyőfelvétel készítése. Próbáld így. Ha nem jó akkor Androidban a kikapcsoló/bill.zár + hangerő le gombok kombinációjával lehet ilyet. Ha a hangerő le nem jó, akkor fel :D
6/11 A kérdező kommentje:
utolsó
egyik izé se volt jó =/ mondjuk hát a tiéd sony az enyém samsung...
2012. jan. 11. 19:12
7/11 A kérdező kommentje:
rájöttem h kell :D
2012. jan. 28. 17:46
8/11 anonim válasza:
nekem is létszi írd le hogy hogy kell mert fogalmam sincs...:$
9/11 A kérdező kommentje:
a középső gombot és az a mellett jobb oldalra lévő gombot kell egyszerre kell nyomni :D
2012. ápr. 28. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!