Melyiket vegyem: LG KP500 vagy Samsung S5230?
Attól függ, hogy melyik KP500-asra gondolsz. A Cookie-ra vagy a Cooky-ra.Ha az előbbire akkor az S5230-ast ajánlom, mert a Samsung megbízhatóbb és jobb (elnézést kérek az LG pártiaktól). Ha a Cooky-ra gondolsz, akkor abban az árkategóriában már egy nokia 5800-át vagy egy IPhone-t ajánlok. Vagy az olcsóbb Samsung S5600 ami augusztusban lesz kapható Magyarországon, de az ára még bizonytalan, de angliában 135Ł-os áron elérhető. A Cooky a Cookie felturbózott változata ennyivel jobb a Cookie-tól: 3g T-DMB HDSPA és S-kezelőfelület (szinte ezeket tudja a Samsung S5600 és jóval olcsóbb áron).
Összegezve a Samsung mobilok elég jók! Az S5230-at ajánlom, de, ha több pénzt rászánsz a telefonra a 3g-s Samsung S5600-t vagy a nokia 5800-t ajánlom, de az S5230 minden itt felsorolt igényedet ki tudja elégíteni (és 48000 Ft-ért elég jó telefon).
Egyetlen hátránya lehet, ez pedig a ceruza, de küön lehet hozzá venni 300 Ft-os áron!
Ha bármi kérdésed lenne írj!
Én pénzfeldobással döntöttem el...komolyan hogy mi az eredmény
fej-->kp500
Samsungom volt... 1évig se birta mert hideg érte és pár csepp eső. és onnantol kezdve se képernyő se semmi. néha jo volt néha nem....
Most kp500-am van. Egy baj van vele. nem tudom megszokni az érintö képernyőt. Egyépként meg okos telefon és stilusos is. Szép képeket csinál. Egyszerű az elrendezése(menü)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!