Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova kell másolni androidon a...

Hova kell másolni androidon a játék többi részét?

Figyelt kérdés
felraktam egy játékot a telefonomra.(25mb) és amikor elindítom a játékot kiírja hogy le kell tölteni még 230mb-ot. ezt nem engedtem. számítógépen leszedtem a játék hiányzó részeit. ezt hova kell másolnom az sd-n hogy lássa a telefon/játék?
2012. jan. 8. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a játék készítő neve?

Nekem az Android mappába tette, de először engedd, hagy töltse le, vagy kezdjen bele, mert akkor létrehozza a mappát, aztán megszakíthatod, csak 1 file-t minimum töltsön le. Amúgy nem értem, hogy miért gépre szedted le.

2012. jan. 8. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:

ez az a játék:

[link]

azért nem engedtem mert kicsi a netcsomagom, itthon meg nincs wifi. de ha így nem megy, leszedem wifivel majd.

2012. jan. 8. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Leszedtem, s az:

Android/data/com.twoxlgames.mxoffroad mappába teszi. Nekem legalábbis ott van.

2012. jan. 8. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, én is bemásoltam oda és megy :) köszönöm a segítséget.
2012. jan. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!