Kevin42 kérdése:
Motorola Droid XT910 (RazR) vs. Htc Sensation XE?
Figyelt kérdés
Miért?2012. jan. 8. 16:04
2/6 anonim válasza:
Motorola. Hardver sztem jobb, kijelző pentile matrix ellenére engem nem zavarna, úgyse 1 centiről nézed... Kamerája viszont HTC-nek jobb. Ha Htc akkor inkább sima sensation. De ezek viszonylag újak, és drágák, galaxy s2 mindkettőt üti sztem, és kevesbbe is kerül.
3/6 A kérdező kommentje:
Miért javasolod a sima Sensationt?
2012. jan. 8. 16:16
4/6 anonim válasza:
Mert ugyanaz mint a sensation xe csak kisebb kijelzővel, és 100 körül kapni. Bár ha a nagy képernyőre utazol és nem gond a pénz akkor XE vagy XL. Nem tudom most melyik, de vagy az XE vagy az XL csak egymagos, és u.annyiba kerülnek, erre figyelj. De ha már nagy, akkor galaxy note is jóféle. De mindezektől függetlenül én a Motorolát venném.
5/6 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj de a Sensation és a Sensation XE is 4,3 colos. Az XL a nagyobb kijelzős, és annak van csak egy magos procija. A T-mobilenál a két Sensation között "csak" 10000 ft különbség van és az betudható akár csak a jobb fülhallgatónak plussz erősebb 1,5 proci
2012. jan. 8. 17:16
6/6 anonim válasza:
Igen, ebben nem voltam biztos. Akkor is motora. Uakkora mindkettő kijelzője, uakkora,felbontáson, moton meg super amoled plus vagy advaced van. HTC-ben qualcomm van, razrben meg ti omap. Mobilaréna tesztben az omap 1,2 ghzen is könnyedén lenyomta az 1,5ön pörgő snapdragont. Qualcomm kétmagosa nem egy nagy durranás. De te tudod. Mellesleg a füles: 10 ezerért kapsz sennheiser, akg-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!