Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tudok dönteni hogy Iphone...

Nem tudok dönteni hogy Iphone 4 et vagy Samsung galaxy s2 vegyek ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
elsősorban ios vs android lenne a kérdés illetve ha android akkor s2 kivül van esetleg jobb teló? Illetve ha az iphone jb zem de el romlik és restore ezem akkor a garancia meg marad??(mármint tudom hogy elveszik de a restorezem nem tudják meg nézni hogy jb z ve volt) és nem tom mennyire igaz hogy iphone csak itunnelel lehet zenét rakni amit meg kell venni de gondolom ezt is vmi programmal ki lehet kerülni
2012. jan. 8. 01:59
1 2
 11/18 anonim válasza:

Én azért nem egy 100ezer+ os okostelefont láttam már, ami nem volt gyors és könnyen kezelhető...

Ráadásul az iPhone nem is mindig 100000 feletti, láttam már 90k-ért is szép iPhone 4-et, az én 3gs-em pedig 75e volt mikor megvettem.

2012. jan. 8. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha számít mit gondol más a telefonodra tekintve, akkor Iphone esetén a következőket gondolhatják rólad:

-kúl arc vagy öcsém (kizárólag apple fanoktól)

-kulák gci (a technikához nem értő, kis keresetű emberek)

-ez hülye (akik értenek a technikához)

Samsung esetén maximum annyit gondolnak, hogy "kopitelefont" használsz.

Ezek alapján tudsz dönteni melyik legjobban.

Ha az alapján akarsz dönteni, hogy melyik jobb, akkor viszont néz utána a neten, ne embereket kérdezgess meg, mert ebben a végtelenül eltorzult világban az emberek valamilyen fura módon akkor is a saját kütyüjüket istenítik, ha abból nekik semmi előnyük nem származik.

2012. jan. 8. 17:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Én az ájfont venném, ismerősnek most romlott el az SII-je, pedig nincs még két hetes, nem csatlakozik rendesen a wifihez, és hasonló gondok vannak vele. Bár gyanítom hogy ha már ennyi pénzed van egy telefonra, akkor nem akarsz így szívni, szóval ájfon 4, meg nekem tetszik is egyébként.
2012. jan. 8. 19:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Aki azt írja, hogy várd meg azt várd, meg azt, arra ne hallgas, mert akkor 20 év múlva sem lesz telefonod. Ha most akarsz telefont venni, akkor SGS 2. Ha még megvárod az SGS 3-at, akkor várj inkább még 5-10 évet és 12 magos telót is szerezhetsz majd.
2012. jan. 10. 13:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja igen ne iphone 4-et, hanem inkább 4s-t vegyél ha amellet döntesz (előző)
2012. jan. 10. 13:51
 16/18 DickAssman válasza:
100%

Hali!

Nekem másfél évig volt iPhone 4-em és három hónapja váltottam Galaxy S2-re! Mindkét telefon iszonyatosan kibeb***ott jó! Az iPhone-nak mindenképpen előnye az alkalmazás kínálat! Ha nem akarsz értük fizetni, akkor jailbreakeled a telódat (ami kb. 5 perces művelet a megfelelő programmal és azt töltesz le, amit akarsz...) Az iPhone-nak jobb a kamerája, ha a fényképező nem is, a videó biztosan, hiába van a Galaxynak nagyobb felbontása, az iPhone fókusza jobb felvétel közben és a hangminőség ezerszer jobb! Sokan mondják az ájfónokra, hogy csak azért kerül annyiba, mert alma van a hátulján, de ezzel csak részben értek egyet! Minőségben sokkal jobb az iPhone! Felépítésében és szoftveresen is. Az iOS, szerintem a legmegbízhatóbb op.rendszer. Nekem soha nem fagyott le, pedig jailbreakelve használtam és sok mindent átalakítottam rajta! Ha tudod mit szabad rá letölteni és mivel, akkor soha nem lehet problémád vele! Nekem teljesen hibátlanul működött, mégcsak nem is lassult be sosem!

Most biztos felvetődik bennetek a kérdés, ha ennyire jó volt, akkor miért cseréltem le? Ki akartam próbálni az Androidot is. Eddig nem láttam olyan androidos telót, amire lecserélném szeretett almás telefonomat, ameddig nem találkoztam a Galaxy S2-vel. Most, hogy már az enyém és nyúzom egy ideje, nem bántam meg, hogy lecseréltem. Számomra ez a tökéletes telefon, minden megvan benne alapból, ami nekem kell. Az iPhone tudását is lehet bővíteni jailbreakkel, ami tényleg egyszerű, de a jailbreakes alkalmazások, főleg ha már PC-vel való kommunikációra is szükség van, nem olyan egyszerűek. Nos a Galaxy bepótolta ezeket a hiányosságokat, Gmail-el szinkronizálni pofonegyszerű és mivel az iPhone-al ellentétben ezt a gép felismeri usb háttértárként, a fájlcsere is könnyebben és gyorsabban megoldható! Itt most kitérnék az iTunes-ra is, ami azért nem egy rossz találmány! Tényleg csak így tudsz zenéket, képeket, filmeket rakni az iPhone-ra, de ez néha előnyös, főleg, ha sok mindent akarsz egyszerre pakolni a telódra. Igen, léteznek programok, amikkel ezt ki lehet kerülni, de én még ilyenekkel nem próbálkoztam. Na megpróbálom összegezni ezt a hosszú regényt, eltekintve az anyagiaktól, ha neked az számít, hogy legyen egy rendkívül stabil, minőségi telefonod ami minden részletében ki van dolgozva és nem bánod azt, hogy néhol bizony megvan kötve a kezed, akkor vegyél iPhone-t. Ha olyan telefont kell, ami mindennel kompatibilis, minden részletét testreszabhatod, akkor vegyél Galaxy S2-őt! Szerintem mindkét telefon nagyon jó és nagyon közel vannak egymáshoz, az iPhone mellett szól a jobb kamera, atombiztos operációs rendszer. A Galaxy mellett pedig a szabadság és a sokkal szebb kijelző!

Elnézést, hogy ilyen hosszút firkantottam ide, sajnos még ígysem tudtam mindent leírni, ha végigolvastad köszi... Utóiratként annyit, hogy ne hidd el az iPhone-ról szóló k*va drága és szart sem ér pletykákat!

2012. jan. 10. 17:32
 17/18 anonim válasza:
én azt ajánlanám hogy a pénzt amiből vennéd küld el nekem!
2012. jan. 29. 16:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Biztos ezt fogom tenni...
2012. jan. 29. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!