Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valóban ennyi macera van az...

Valóban ennyi macera van az Alcatel One Touch 990 mobillal?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyat lehet itt olvasni, hogy ezért meg azért nem jó, nem működik, téves, hibás az OT 990, szoftverre vonatkozóan. Valóban így van?

van akinek panaszmentesen működik?

2012. jan. 7. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Hibátlan telefon, nagyon jó gyári rommal, a Samsung és az LG elbújhat mellette. Az itteni kérdésekben felmerülő problémák esetén a userben keresendő a hiba. :)
2012. jan. 7. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Szeretném ezt hinni :)
2012. jan. 7. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Három darab ment már át a kezem alatt, beállítottam őket, azóta három közeli munkatársam használja őket, panaszmentesen. Nekik is voltak hülye kérdéseik, de ugyanaz a kérdés felmerült volna akkor is, ha Galaxy S2-jük van.

A főnökömnek viszont Ace-e van, az valóban nagyon rossz telefon.

2012. jan. 7. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Jolinar jól mondja!

Teljesen 1-et értek vele!

2012. jan. 7. 18:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megnyugtató "szavakat" :)
2012. jan. 7. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen telefonom van és én mondjuk 2 hibát vettem észre az egyik az a gyári launcher(de ráraktam egy ADW EX et és tökéletes),a másik hiba az meg az hogy nagyon kevés ideig birja.Nállam pl egy nap alatt teljesen lemerül.

De semmi más szörnyü hibája nincs szerintem.

2012. jan. 8. 14:58
 7/7 A kérdező kommentje:
És mivel ütöd el az időt a mobilon, hogy ilyen gyorsan merül?
2012. jan. 8. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!